Dani kave

Dani kave

☕ Potpuno uživajte u svakom gutljaju vašeg omiljenog napitka.

Koji je aparat za kavu idealan za vas?

Aparat za kavu s kapanjem

Aparat za kavu s kapanjem poznajemo iz svakog američkog filma. Kuhalo bez dna (koliko god možete popiti) ključan je dio svake prave zalogajnice i rješava sve probleme od ubojstva do slomljenog srca.

Zašto ga imati? Za pripremu velikih količina kave!

Za ured, ako ne želite čekati svoju šalicu u dugom redu. Za vaš dom, ako vam je potreban kontinuirani doping u kućnom uredu ili ste jednostavno obitelj koja voli kavu. I za suptilan, no pun okus prirodno infuzirane filtrirane kave.

Marka aparata za kavu na kapanje KitchenAid prava je američka ikona. Aparat za kavu WMF krasit će vaše kuhinjske elemente, a aktualna tehnološka zvijezda je linija Filka njemačke marke Severin.

Aparati za kavu s kapanjem

Aparat za kavu s polugom

Uživate u otkrivanju kave i njezinih raznolikih okusa i volite eksperimentirati? Dosadno vam je samo pritiskati gumbe? S aparatom za kavu s polugom možete se pretvarati kao da ste u kafiću.

Zašto ga imati? Za kavu kao iz kafića!

Kuhanje kave u aparatu za kavu s polugom je ritual. Uključuje mljevenje, pravljenje pjene, odabir temperature vode. Upijate aromu svježe mljevenog graha i pretvarate se da ste majstor za pripremu kave. Zahvaljujući pripremi pod pritiskom i kratkom vremenu ekstrakcije, rezultat je pravi snažan espresso. Kvalitetni aparati za kavu mogu održavati stabilan tlak tijekom cijelog procesa ekstrakcije i spriječiti pad temperature vode. Vrh ponude su aparati za kavu robnih marki kao što su KitchenAid ili Bugati.

Aparat za kavu s polugom

Severin Filka

Potpuno automatski aparat za kavu s kapanjem s integriranim mlincem.

Tehnološka inovacija s izvrsnim dizajnom

Filka aparati za kavu

Integrirani mlinac

Svježe mljevena kava bez potrebe da budete prisutni. 15 minuta nakon mljevenja do 60 % arome kave će nestati. Kod aparata s kapanjem bez integriranog mlinca kava se mora posebno samljeti. Za svježinu preporučuje se mljevenje neposredno prije pripreme. Prilikom mjerenja vremena aparat uzima prethodno mljevenu kavu iz lijevka.

Želite li se probuditi uz miris prave svježe kave? Programirajte svoj Filka aparat za kavu, integrirani mlinac sam melje kavu prije pripreme i na vama je da se razbudite. Mljevenje je također iznimno tiho.

Za šalicu i čajnik

Filka lonac za kavu može primiti 10 šalica za espresso, a možete birati između 2 vrste lonaca – staklenog koji možete držati u aparatu za kavu u režimu održavanja temperature ili termo kuhalo koje možete ponijeti na svoj stol.

Međutim, također možete jednostavno pripremiti samo 1 malu šalicu u aparatu ili kavu za van u termo šalicu. Aparat za kavu fleksibilan je za bilo koju veličinu spremnika.

Filtar za višekratnu upotrebu

Aparat za kavu opremljen je ekološki prihvatljivim filtrom zlatne boje za višekratnu upotrebu, a može se prati u perilici posuđa. Također možete koristiti standardne papirnate filtere.

 

Staklo ili porculan

Espresso samo u porculanu

Što kažu stručnjaci? Klasični espresso ili duga kava poslužuju se samo u porculanu. Kod cappuccina vi odlučite hoćete li više uživati ​​iz šalice ili čaše. I ne morate se ograničiti na tradicionalnu bijelu boju. Revol šalice trebale su biti odgovor na jadnu kavu iz plastičnih čaša. Zbog recesije postale su popularan poklon.

Šalice za kavu

Kava s mlijekom iz čaše

Kratku i dugu s mlijekom najbolje je piti iz staklene čaše. Vidljivo odvojeni slojevi kave i mlijeka majstorstvo su konobara i dio su uživanja u kavi. Serija Barista njemačkog proizvođača stakla Nachtmann spoj je vrhunske izrade stakla i modernih trendova vrhunskih aparata za kavu.

Čaše za kavu

 

Moka konvička
Moka konvička

Elegantni aparati za moka kavu

Moka lonac radi slično kao ekspres lonac. Brzo i naglo priprema šalicu koja nije jaka kao espresso, no jača je od kave na kapanje. Ekstrakcija se vrši brzo i uz kipuću vodu, a loša strana je „zagoreni” okus koji dobijete s većinom jeftinijih strojeva. No kod Alessi čajnika proizvođači nisu razmišljali samo o dizajnu, nego i o funkciji. Njegovi moka čajnici automatski prestaju filtrirati kavu u pravom trenutku, što pomaže u uklanjanju gorkog okusa i očuvanju pune, zaokružene arome.

Aparati za moka kavu

kávovar
kávovar

Francuska preša – kava za zdravlje

Najjednostavniji aparat za kavu ujedno je i najnježniji prema kavi. Odnosno, ako se pridržavate 3 osnovna pravila – grubo mljevenje, prelijevanje vrućom, no ne kipućom vodom i sipanje sve kave odjednom kako biste zaustavili ekstrakciju. Tada možete uživati ​​u kavi bogatog okusa u kojoj hranjiva ulja i antioksidansi nisu uništeni.

Francuske preše

Moka konvička
Moka konvička

Za prave čistunce

Jeste li stvarno ozbiljni u vezi čistoće kave? Za sve hipstere i ljubitelje „hygge” užitka življenja tu su puristički aparati za kavu s kapanjem. Kavu samo izlijete kroz filtar i ostavite da odstoji 5 minuta. Za savršenu, krajnje nježnu šalicu kave.

Aparati za kavu s kapanjem

kávovar
kávovar

Mlinovi za kavu

Jeste li znali da zrno kave sadrži do 800 različitih nepostojanih aroma i okusa? A da 15 minuta nakon mljevenja nestane do 60 % aroma? Ako zaista želite uživati ​​u kavi, važno je da je napravite od svježe mljevenih zrna. Da, u duhu svjesnog postojanja i uživanja u svakom trenutku trebali bismo ručno samljeti kavu u tradicionalnom ručnom mlincu. Ili uživajte u pogledu na elegantni mlinac koji to rado čini umjesto nas.

Mlinovi za kavu

248 items total
Aparat za kavu na polugu ECF01WHEU, bijela, Smeg
389 € –22 %
301 €
SMEECF01WHEU
Automatski aparat za kavu BCC01RDMEU, mat crvena, Smeg
511 €
SMEBCC01RDMEU
Mlinac za kavu CGF01BLEU, crna, Smeg
289 € –26 %
Mlinac za kavu CGF01BLEU, crna, Smeg
Online na zalihama (7 pcs)
213 €
SMECGF01BLEU
Čaša za espresso NERO, set od 2 kom, 80 ml, dvostruke stijenke, Blomus BM63652
Aparat za kavu na polugu ESPERTO COMPETENTE, zlatna, La Pavoni
1 824 €
LPVLPLESC01EU
Putni aparat za kavu AESP-312, Akai
197,99 € –7 %
Putni aparat za kavu AESP-312, Akai
Online na zalihama (4 pcs)
184 €
AKAESP312
Aparat za kavu na kapanje KA 4813, sa mlincom za kavu, Severin
171 €
SEVEKA4813
Poluautomatski aparat za kavu 50'J STYLE ECF01PBEU, pastelno plava, Smeg SMEECF01PBEU
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
133,29 € –12 %
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
Online na zalihama (32 pcs)
117 €
SEVESM3586
Šalica za čaj, set od 4 kom, crna, Bitz
41,48 €
BITZ821236
Aparat za moka kavu LA CONICA, 150 ml, Alessi
278 €
AL900023
Aparat za moka kavu 9090, 70 ml, smeđa ručka, Alessi
152 €
AL90901
Aparat za kavu na kapanje PLISE, 1,5 l, bijela, Alessi
188 €
ALMDL14W
Aparat za moka kavu 9090, 300 ml, crvena ručka, Alessi
200 €
AL90906100
Aparat za moka kavu 9090, 500 ml, smeđa ručka, Alessi
252 €
AL9090M
Pjenilica za mlijeko PLIS, bijela, Alessi
142 €
ALMDL13W
Aparat za moka kavu PULCINA, 300 ml, crvena, Alessi
101 €
ALMDL026R
Aparat za kavu na kapanje PLISSÉ, 1,5 l, sivi, Alessi
188 €
ALMDL14G
Aparat za moka kavu 9090, 150 ml, smeđa ručka, Alessi
167 €
AL90903
Aparat za moka kavu 9090, 150 ml, crvena ručka, Alessi
184 €
AL90903100
Up
More products