infuzori za čaj

30 items total
Cjediljka za čaj s poklopcem, Viva Scandinavia
10,50 €
VS81011
Cjediljka za čaj za ETNA putnu šalica, Kambukka
9,65 €
KMBKL01017
Infuzor za čaj YOU, nehrđajući čelik, Alessi
27,30 €
ALMMI25
Infuzor za čaj, srebrna, nehrđajući čelik, Lune Tea
14,70 €
LUNE5905413165023
Cjediljka za čaj GOURMET, 5 cm, WMF
Cjediljka za čaj GOURMET, 5 cm, WMF
Online na zalihama (15 pcs)
13,97 €
WM0642676040
Infuzor za čaj THOR 15 cm, boja metvice, Viva Scandinavia
19,74 €
VS39046
Infuzor za čaj THOR 15 cm, praškasto smeđa, Viva Scandinavia
17,85 €
VS39062
Infuzor za čaj INFUSION, staklo, Viva Scandinavia
12,60 €
VS70200
Infuzor za čaj COLLAR 13 cm, srebrna, Stelton
32,76 €
SN425
Cjediljka za čaj INFUSION, sklopiva, plava, Viva Scandinavia
19,74 €
VS72522
Infuzor za čaj TEA BAGS S, Eva Solo
Infuzor za čaj TEA BAGS S, Eva Solo
Online na zalihama (31 pcs)
30,66 €
ES567430
Infuzor za čaj MIAOU, kozmička crna, Koziol
6,95 € –6 %
6,51 €
KOZ3236526
Cjediljka za čaj INFUSION, sklopiva, ružičasta, Viva Scandinavia
19,74 €
VS72550
Infuzor za čaj INFUSION GLOBE, 16 cm, bijela, staklo, Viva Scandinavia VS70302
Infuzor za čaj THOR 15 cm, svijetlo siva, Viva Scandinavia
19,74 €
VS39002
Infuzor za čaj INFUSION, 9 cm, siva, nehrđajući čelik, Viva Scandinavia VS29134
Infuzor za čaj MIAOU, eukaliptus zelena, Koziol
Outlet
6,95 € –15 %
5,85 €
KOZ3236655
Infuzor za čaj RUDOLF, kozmička crna, Koziol
7,46 €
KOZ3233011
Infuzor za čaj INFUSION, 9 cm, plava, nehrđajući čelik, Viva Scandinavia VS29164
Infuzor za čaj, zlatna, nehrđajući čelik, Lune Tea
15,75 €
LUNE5905413165016
Up
More products

Infuzeri za čaj – praktičan i jednostavan način za kuhanje čaja u listovima u jednoj šalici

Što je a infuzor za čaj i čemu služi?

A infuzor za čaj je alat koji se koristi za namakanje čaja od listova. Obično nalikuje mrežastom filtru ili perforiranoj posudi, izrađena je od nehrđajućeg čelika, silikona ili plastike i dizajnirana je za držanje listova čaja dok omogućuje prolaz vodi kroz njih, upijajući vodu s okusom i aromom čaja. Infuzeri za čaj dolaze u raznim veličinama i oblicima, od malih mrežastih kuglica ili košarica do mnogo kreativnijih i smješnijih oblika.

Kako koristiti a infuzor za čaj? Stavite odgovarajuću količinu rastresitog čaja u cjedilo i stavite ga u šalicu ili šalicu. Preliti vrućom vodom. Zatim se infuzer može izvaditi i uživati u čaju nakon što se namoči. Vrijeme kuhanja ovisi o vrsti čaja i osobnim preferencijama.

Imamo nevjerojatnu kolekciju infuzera za čaj na Kulina koji dolaze od poznatih proizvođača kao što su Viva Scandinavia, Kozioli Eva Solo.

Kreativne cjediljke za čaj - odličan poklon za ljubitelje čaja

Smiješne ili kreativne cjediljke za čaj izvrstan su način da svom iskustvu ispijanja čaja dodate malo osobnosti i zabave. Na tržištu su dostupne mnoge vrste kreativnih cjedila za čaj, poput cjedila u obliku životinja, cjedila sa slatkim likovima, pa čak i cjedila u obliku minijaturnih čajnika ili šalica za čaj. Neka cjedila za čaj dizajnirana su tako da lebde u vašoj šalici, dodajući otkačenu notu vašem čaju.

Ako tražite zabavu i kreativnost cjediljka za čaj, možete ih pronaći u različitim materijalima poput silikona, nehrđajućeg čelika, pa čak i plastike za hranu. Također su dostupni u različitim bojama, veličinama i oblicima kako bi odgovarali vašim željama.

Jedna od prednosti upotrebe oglasa cjediljka za čaj je da može biti izvrstan početak razgovora. Također su savršeni za darivanje prijatelju ili članu obitelji koji voli čaj i uživa u neobičnim i jedinstvenim dodacima za čaj.

Sve u svemu, kreativna cjedila za čaj izvrstan su način da u svoju rutinu kuhanja čaja unesete malo humora i osobnosti, a istovremeno predstavljaju funkcionalan alat za kuhanje čaja u listovima.

Zašto je čaj od listova bolji od čaja u vrećicama?

Postoje različiti razlozi zašto se čaj od listova često smatra boljim od čajnih vrećica:

  • Kvaliteta: u usporedbi s vrećicama čaja, čaj od listova često nudi višu kvalitetu. Čajna prašina ili lepeza, koji su zgnječeni ostaci listova čaja, često se koriste za punjenje vrećica čaja. Naprotiv, čaj od listova čaja napravljen je od cijelih ili većih fragmenata listova čaja, koji mogu dati bolji okus i aromu.
  • Okus: U usporedbi s vrećicama čaja, čaj od listova ima bogatiji okus. Vrećice čaja često sadrže manje čaja nego što je potrebno da se skuha šalica s punim tijelom i nude manje prostora za otvaranje listića što može dovesti do slabijeg okusa.
  • Raznolikost: Za razliku od čaja u listovima, koji se može kombinirati s različitim biljem, začinima i voćem kako bi se dobili jedinstveni i intrigantni okusi, vrećice čaja često sadrže samo jednu vrstu čaja.
  • Okoliš: većina vrećica čaja izrađena je od bionerazgradivog papira ili sintetičkih materijala, a mnoge od njih imaju i plastičnu presvlaku. Nema potrebe za vrećicama čaja za jednokratno bacanje kada kuhate čaj od listova u cjedilu ili infuzeru za višekratnu upotrebu.

Općenito, u usporedbi s vrećicama čaja, čaj u listovima pruža ugodnije i kvalitetnije iskustvo ispijanja čaja uz udoban infuzor za čaj jednostavno je napraviti savršenu šalicu čaja samo za sebe!

Ako tražite ukusne mješavine čaja, pogledajte naš vrhunski izbor čajeva , a ako želite skuhati više čaja od same šalice za sebe, pogledajte naš izbor čajnika. Također možete pročitati naš vodič za kupnju za pripremu čaja ako želite saznati više o priboru i ritualima kuhanja čaja.