de Buyer Alchimy

13 items total
Set posuda za umak ALCHIMY, 3 kom, de Buyer
472 €
DB360103
Set lonaca ALCHIMY, 6 kom, de Buyer
Set lonaca ALCHIMY, 6 kom, de Buyer
Online na zalihama (2 pcs)
592 €
DB360106
Casserole lonac ALCHIMY, 28 cm, 7 l, nehrđajući čelik, de Buyer DB360528
Posuda za pripremu umaka ALCHIMY, 14 cm, 1 l, nehrđajući čelik, de Buyer DB360114
Tava za prženje ALCHIMY, 20 cm, nehrđajući čelik, de Buyer
121 €
DB360420
Posuda za pripremu umaka ALCHIMY, 18 cm, 2 l, nehrđajući čelik, de Buyer DB360118
Set posuđa ALCHIMY, 8 kom, de Buyer
Set posuđa ALCHIMY, 8 kom, de Buyer
Online na zalihama (7 pcs)
1 025 €
DB360108

Dobrodošli u izvanredan svijet de Buyer Alchimy, kategorije koja kombinira majstorstvo, inovaciju i kulinarsku izvrsnost. S izuzetnim značajkama i vrhunskim performansama, de Buyer Alchimy podiže vaše kulinarsko iskustvo na novu razinu.

Kolekcija de Buyer Alchimy nudi širok raspon kuhinjskog posuđa, uključujući tave, lonciće, lonci i još mnogo toga. Svaki komad pažljivo je izrađen s velikom pažnjom na detalje i najboljim materijalima kako bi se osigurala trajnost i optimalni rezultati kuhanja. Inovativan dizajn i napredne tehnologije de Buyer Alchimy osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline, preciznu kontrolu temperature i izvanredne kulinarske performanse.

Jedna od istaknutih značajki de Buyer Alchimy je izuzetan neprijanjajući premaz. Izdržljiva i bez PFOA neprijanjajuća površina omogućuje lako otpuštanje hrane, jednostavno čišćenje i zdravije kuhanje s manje ulja ili maslaca. Zaboravite na zalijepljenu hranu i uživajte u jednostavnom kuhanju i čišćenju s de Buyer Alchimy.

Iskusite umjetnost kuhanja s de Buyer Alchimy. Bez obzira jeste li profesionalni kuhar ili strastveni kućni kuhar, ova kolekcija će poboljšati vaše kulinarske vještine i nadahnuti vas da stvarate ukusna remek-djela. Od prženja i dinstanja do kuhanja i lagane pripreme jela, de Buyer Alchimy pruža izvanredne rezultate svaki put.

Investirajte u izvanrednu kvalitetu i performanse kuhinjskog posuđa de Buyer Alchimy. Danas istražite našu raznoliku ponudu proizvoda i otkrijte prednosti profesionalnog kuhinjskog posuđa u vašoj kuhinji. S de Buyer Alchimy, kuhanje postaje umjetnost, a svaki obrok je remek-djelo.