Kolekcija KitchenAid Artisan 175

6 items total
Samostojeći mikser ARTISAN 175, bijela, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEWH
Samostojeći mikser ARTISAN 5KSM175PSEMA matcha, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMA
Samostojeći mikser ARTISAN 175, srebrno siva, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMS
Samostojeći mikser ARTISAN 175, tintarnica plava mat, KitchenAid KA5KSM175PSEIB
Samostojeći mikser ARTISAN 175, ledeno plava, KitchenAid
860 €
KA5KSM175PSEIC
Samostojeći mikser ARTISAN 175, crvena metalik, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSECA

Otkrijte izvrsnu izradu i inovativni dizajn serije KitchenAid Artisan 175, pravo remek-djelo za strastvene kuhare i ljubitelje kuhanja. Ova iznimna serija spaja izvanredne performanse s vječnom elegancijom, čineći je idealnim izborom za unapređenje vašeg kulinarskog iskustva.

Nadmašivanje Performansi: Savršeno osmišljena serija KitchenAid Artisan 175 ponosi se snažnim motorima i preciznim upravljačkim sustavima koji osiguravaju dosljedne i učinkovite rezultate. Od miješanja do mijesanja tijesta, ova serija vam omogućuje istraživanje širokog spektra kulinarskih tehnika, istovremeno zadržavajući najviše standarde kvalitete.

Elegancija i Stil: Naglasite estetiku svoje kuhinje elegantnim i stiliziranim dizajnom serije Artisan 175. Izrađeni da savršeno kombiniraju modernu inovaciju s klasičnim šarmom, ovi uređaji nisu samo alati, već i izražaj vaše kulinarske suptilnosti.

Višenamjenska Funkcionalnost: Bilo da pripremate nježne meringe ili se suočavate s tvrdim tijestima, serija KitchenAid Artisan 175 opremljena je svestranim dodacima koji se lako prilagođavaju vašim kulinarskim potrebama. S raznolikošću dostupnih dodataka, možete proširiti svoju kreativnost i kulinarski repertoar.

Izdržljivost i Pouzdanost: Izrađena od izdržljivih materijala i podržana nasljeđem izvrsne proizvodnje KitchenAid-a, serija Artisan 175 osmišljena je da izdrži test vremena. Možete se osloniti na njegovu nepokolebljivu pouzdanost, koja će podržati vaše kulinarske avanture tijekom mnogih godina.

Istražite Kolekciju: Istražite našu kolekciju uređaja iz serije KitchenAid Artisan 175, uključujući stolne mikser

e, mikser i mnogo više. Svaki proizvod iz ove serije pažljivo je osmišljen kako bi inspirirao vaše kulinarsko putovanje i oživio vaše kulinarske vizije.

Unaprijedite svoje Kulinarsko Majstorstvo: Bilo da ste profesionalni kuhar ili strastveni kućni kuhar, serija KitchenAid Artisan 175 ključ je za otključavanje kulinarske izvrsnosti. Zagrli umjetnost kuhanja s ovim iznimnim uređajima koji usklađuju inovaciju i tradiciju na harmoničan način.

Kupite Sada: Unaprijedite svoju kuhinju s neprevaziđenom izvedbom i elegancijom serije KitchenAid Artisan 175. Istražite našu kolekciju i donesite vrhunac kulinarske umjetnosti u svoj dom već danas.

Unaprijedite svoje kulinarsko iskustvo s serijom KitchenAid Artisan 175. Istražite kolekciju i oživite strast prema kuhanju kao nikada prije!