Košare & kutije

11 items total
Kupaonska kutija za odlaganje BIRILLO, 18 cm, bijela, Alessi
92,40 €
ALPL17W
Korpa za odlaganje ARA XL, 32 cm, dvostrana, smeđa/bijela, Blomus
56,70 €
BM69036
Korpa za odlaganje ARA S, 9 x 9 cm, dvostrana, pijesak/antracit, Blomus BM68893
Stalak za sitnice Modo, 10 cm, drvo hrast, Blomus
29,94 €
BM69209
Stalak za sitnice ARA, ⌀ 12 cm, bijela, Blomus
33,31 € –7 %
30,87 €
BM68853
Stalak za sitnice ARA, ⌀ 12 cm, sivo-smeđa, Blomus
33,31 € –7 %
30,87 €
BM68858
Korpa za odlaganje ARA, 11,5 cm, dvostrana, pijesak/siva/smeđa, Blomus BM68896
Korpa za odlaganje ARA, 14 cm, dvostrana, pijesak/siva/smeđa, Blomus BM68897
Kupaonska kutija za odlaganje BIRILLO, 18 cm, bijela, Alessi
33,60 €
ALPL11W

Kupaonske košare i kutije – organizirajte svoju kupaonicu i dom

Što su kupaonske košare i kutije?

Košare i kutije su višenamjenska rješenja za pohranu koja se mogu koristiti u širokom rasponu postavki kako bi vaša kozmetika i drugi predmeti bili organizirani i na svom mjestu. Košare i kutije izvrstan su izbor ako želite pospremiti svoju kupaonsku ploču ili policu, organizirati šminku i dodati malo elegancije u svoj dom.

Odabrali smo naše košare i kutije poznatih proizvođača kao što su Alessi i Blomus ne samo zbog njihovog dovoljnog prostora, već i zbog njihove lijepe estetike koja može dodati notu elegancije u vašem životnom prostoru. Ovi proizvodi dostupni su u nizu stilova i veličina koje će lako odgovarati stilu vaše kupaonice.

Koje su vrste košara i kutija dostupne na Kulina?

  • Drvo: prirodni materijali poput drva koriste se za košare i kutije zbog njihove čvrstoće i šarmantnog rustikalnog izgleda. Osim što su ekološki prihvatljivi, ovi materijali mogu interijeru vašeg doma dati ugodan, prirodan dojam.
  • Plastika: prozirne plastične ili akrilne kutije izvrsne su za čuvanje robe poput nakita ili rukotvorina koje želite vidjeti na prvi pogled. Plastične košare i kutije također su lagane i jednostavne za čišćenje.
  • Sintetičke tkanine: platnene košare i kutije često su izrađene od sintetičkih materijala, uključujući poliester, najlon i platno. Ove tkanine dolaze u nizu stilova, trajne su i jednostavne za čišćenje.

Kako čuvati i brinuti se za košare i kutije?

Od ključne je važnosti pravilno njegovati svoje košare i kutije kako biste održali njihovu kvalitetu i povećali njihovu dugovječnost. Evo nekoliko savjeta za održavanje i njegu vaših kutija i košara:

  • Izbjegavajte vlagu: Neki materijali, uključujući drvo ili pruće, mogu se oštetiti vlagom. Pazite da potpuno osušite sve košare ili kutije koje koristite u vlažnim područjima, kao što su kupaonica ili praonica rublja, nakon svake uporabe.
  • Pravilno ih pohranite: Ako neko vrijeme nećete koristiti svoje košare ili kutije, držite ih dalje od izravne sunčeve svjetlosti na suhom i hladnom mjestu. To će smanjiti rizik od oštećenja uzrokovanih izbljeđivanjem od sunca ili vlage.
  • Čistite ih često: često održavanje košara i kutija čistima može spriječiti nakupljanje prašine i krhotina. Za čišćenje smeća iz pletenih košara upotrijebite valjak s dlačicama ili četku s mekim vlaknima. Kada čistite tvrde površine poput plastike ili drveta, koristite vlažnu krpu i blagi sapun.

Također možete kupovati više dodataka od Kulina, kao što su naše kozmetičke torbice za šminku, organizatori šminkei držači za pamučne jastučiće ako ste u potrazi za više načina za pohranu i njegu svojih kozmetičkih proizvoda.

Zašto se isplati koristiti košare i druge rokovnike u kupaonici?

Kupaonska košara ili nešto drugo posuda za pohranjivanje je ključni alat za održavanje vaše kozmetike dostupnom, organiziranom iu dobrom stanju. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmisliti o korištenju lijepe kolekcije košara u svojoj kupaonici:

  • Ušteda vremena: kupaonski organizatori mogu vam pomoći uštedjeti vrijeme olakšavajući pronalaženje stvari koje su vam potrebne. Nećete morati prebirati po hrpi predmeta s organiziranim sustavom da otkrijete što vam je potrebno.
  • Izbjegava nered: A korpa za odlaganje također može pomoći u izbjegavanju nereda i poboljšanju izgleda vašeg životnog prostora. Možete izbjeći da hrpe kozmetike zauzimaju prostor na vašim radnim površinama ili u vašim ladicama tako da svakom artiklu date određeno mjesto.
  • Povećava prostor: Ako su vaša kupaonica ili umivaonik mali, košara ili neka druga vrsta organizatora mogu vam pomoći da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor.