Chefparade škola kuhanja u Pragu, Bratislavi i Budapešti

Škola vaření Chefparade

Chefparade škola kuhanja u Pragu, Bratislavi i Budapešti

Tvořte s námi příběh vašeho domova!
S Kulinou a... Chefparade!

Stars

Od 2007

Dugotrajna tradicija

na tržištu

Users

Više od

250 000 učesnika

tečaja kuhanja

fork-knife

Organizirano više od

50 000 tečajeva kuhanja

i drugih događaja

thumb-up

Više od

12 000 pozitivnih recenzija

na Staffino.cz između ostalog

Pogledajte što smo pripremili za vas!

U Chefparadeu vi ste najvažniji sastojak pa čak i ako ste samo vi, tečaj će se održati. Kuhanje je dobra stvar za uživanje s grupom ljudi ili prijatelja, a hrana je najukusnija kada je možete podijeliti s drugima, ali individualni tečaj s našim kuharom također će biti ukusna avantura, zar ne ?

Stoga mi u Kulini brinemo ne samo o sceni nego i o priči koja se unutar nje odvija. Ako želite da vaš dom i vaša kuhinja budu ispunjeni okusima, prekrasnim mirisima i životom Chefparade škola kuhanja pravi je izbor da osvježite vašu inspiraciju u jednomm od mnogobrojnih dostupnih kulinarskih događaja, bilo da je riječ o tečaju kuhanja, team-buildingu tvrtke, vjenčanju ili privatnoj zabavi.

Image
Image
Friends

Tečajevi kuhanja za početnike
kao i za naprednije kuhare

Boy

Tečajevi kuhanja
za djecu

Puzzle

Za tvrtke organiziramo
team-buildinge

Glass

privatne zabave
za turiste i sve ostale

Zašto probati jedan od tečajeva kuhanja?

  • Svatko može kuhati! A u školi kuhanja Chefparade stvarno vjerujemo u to. Jer kuhanje nije samo priprema hrane i svladavanje vještina. To je puno više od toga! Radi se o zabavi, otkrivanju novih okusa i mirisa, zajedničkom druženju, doživljavanju, isprobavanju nečeg novog, ponekad smijehu, a ponekad... gledanju s oduševljenjem u ono što ste uspjeli postići na tanjuru, čak i ako nikada prije niste kuhali!
  • Obucite pregače jer na našim tečajevima kuhanja vi ste ti koji ćete kuhati – režete, ribate, pržite, pečete ili pirjate. Također ćete posluživati hranu i kušati je do posljednjeg ukusnog zalogaja. To je ono što mi zovemo praktični tečajevi, ali pričekajte! Mi ipak radimo jednu stvar... Mi čistimo cijeli nered!
  • Nudimo više od 50 tečajeva s jelima iz cijeloga svijeta. Vjerujemo da svatko može kuhati i zato su naši tečajevi namijenjeni početnicima, ljubiteljima kuhanja i iskusnim kuharima.
  • Tečajevi se održavaju na našim profesionalnim, potpuno opremljenim lokacijama - u kuharskom studiju u Pragu ili na seoskom imanju u Bratislavi, Košicama i Budimpešti. Seosko imanje idealno je za team-building tvrtke ili vjenčanje u rustikalnom stilu.
  • Naši sudionici (preko 100 000 u proteklih 15 godina) kažu da su s nama imali iskustvo s 5 zvjezdica i da se zato često vraćaju (pogledajte recenzije i ocjene na internetu!) To je zato što vas ne učimo samo kuhati. Pokazujemo vam da je kuhanje otkrivanje novih okusa i zabava.
  • Mi vam osiguravamo sve sastojke, alate i piće, a nakon nastave šaljemo sve recepte kako biste se kod kuće mogli pohvaliti naučenim. Osim toga, čistimo kuhinju za vas!
  • Naši iskusni kuhari kuhanje čine lakim i zabavnim. Oni su majstori europske i azijske kuhinje te stručnjaci za sushi, meso i slastice. Svoje znanje dijele na pristupačan način kako biste uvijek kod kuće mogli rekonstruirati jelovnik koji ste kuhali u studiju.
Image
Ako posjećujete Prag, Bratislavu, Košice ili Budimpeštu, isprobajte jedan od naših tečajeva
Prijavite se na tečaj kuhanja