Nož za kruh MO-V, 23 cm, Samura
Code: SMRSNMVNCHProduct detailed description
Noževi marke Samura izrađeni su od najboljeg japanskog i švedskog čelika, kaljenog na 58 - 61 HRC. Oštrice imaju japanski oblik i blago se sužavaju od vrha, zahvaljujući čemu imaju fantastične performanse rezanja. Samura noževi se oštre pod kutom od 17 stupnjeva. To je više od japanskih noževa, ali manje od europskih noževa. Za ručke se koriste najbolji suvremeni materijali: Micarta, G10, stabilizirano drvo, plastika s finom površinom, Kraton i kompoziti.
Tražite stvarno kvalitetan nož za kruh i peciva? Ovaj nož nudi prvoklasnu i vrlo visoku kvalitetu (kao i svi Samura noževi). Njegova valovita oštrica sastoji se od mnogo malih, ali vrlo oštrih zubaca. Možete ga jednostavno koristiti za rezanje hrane s tvrdom i hrskavom koricom, kao i za krhke i savitljive muffine. I to bez usitnjavanja hrane. Oštrica ovog profesionalnog noža je vrlo duga, tako da je pogodan i za velike namirnice. A to može biti ne samo pecivo (na primjer, velika torta), već i impresivna lubenica ili skromniji grejp.
Glavne prednosti Samura noževa:
- Izrađen od najboljeg japanskog i švedskog čelika, kaljenog na 58 - 61 HRC
- fantastična izvedba rezanja zahvaljujući japanskom obliku oštrice i nježnom sužavanju od vrha
- Oštrenje pod kutom od 17 stupnjeva (tj. više od japanskih noževa, ali manje od europskih noževa)
- ručke izrađene od najboljih suvremenih materijala: Micarta, G10, stabilizirano drvo, plastika s finom površinom, Kraton i kompoziti
Tehnički podaci:
- Ukupna dužina: 37 cm
- Dužina oštrice: 23 cm
- Težina: 221 g
- Materijal oštrice: nehrđajući čelik
- Materijal drške: G-10
- Preporuča se ručno pranje
Additional parameters
| Category: | Noževi za kruh |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Boja: | Crna |
| Materijal: | Nehrđajući čelik |
| Duljina oštrice: | 23 cm |
| Kom. u setu: | 1 kom. |
| Vrsta proizvoda: | Nož za kruh |
| Margin: | D |
| Veličina: | 23 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | SAMURA |
| Margin-category: | B |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!