Nož za kruh Zwilling

3 items total
Nož za kruh PROFESSIONAL "J", 20 cm, Zwilling
104 € –22 %
80,22 €
ZW31026201
Nož za kruh FOUR STAR, 20 cm, Zwilling
99,99 € –5 %
Nož za kruh FOUR STAR, 20 cm, Zwilling
Online na zalihama (2 pcs)
94,40 €
ZW31076201
Pekarski nož TWIN GRIP, 11 cm, Zwilling
Pekarski nož TWIN GRIP, 11 cm, Zwilling
Online na zalihama (6 pcs)
16,80 €
ZW38726110

✓ Premium Zwilling noževi za kruh
✓ Vrhunska kvaliteta, izdržljivost i iznimno oštre oštrice
✓ Noževi za kućne kuhare i profesionalce
✓ Njemački brend Zwilling – tradicija u kombinaciji s inovacijom

Vrhunska marka Zwilling ponosi se visokokvalitetnim slastičarskim noževima s nazubljenim oštricama koje su tijekom proizvodnje otvrdnute smrzavanjem s FRIODUR® tehnologijom za povećanu tvrdoću, žilavost i otpornost na koroziju. Ergonomske ručke izrađene su od visokokvalitetnog sintetičkog materijala s aplikacijom od nehrđajućeg čelika.

ZWILLING J. A. Henckels je važan njemački brend koji je među najstarijim na svijetu. Od 1731. godine proizvodi vrhunske proizvode od najboljih materijala. Posebno se specijalizirao za proizvodnju noževa, pri čemu koristi mnoge inovativne i suvremene postupke, poput metode otvrdnjavanja čelika smrzavanjem (FRIODUR®). No, u asortimanu ove robne marke pronaći ćete i mnoge druge visokokvalitetne proizvode, poput pribora za jelo, posuđa od nehrđajućeg čelika, tava, kuhinjskog pribora i pribora za noževe.

Istražite svijet Zwilling slastičarskih noževa, gdje se preciznost susreće sa svestranošću. Naša kolekcija nudi raznoliku ponudu visokokvalitetnih noževa za kruh koji su neophodni za svaku kuhinju.

Zwilling noževi za tijesto poznati su po svojoj izuzetnoj izradi i performansama. Ovi noževi bez napora režu hrskave štruce i meka peciva, osiguravajući savršene kriške svaki put.

Birajte između različitih veličina i dizajna koji će odgovarati vašim kulinarskim potrebama i preferencijama. Bez obzira trebate li klasični nazubljeni nož za kruh ili modernu, elegantnu varijantu, imamo savršen kuhinjski alat za vas.

Ergonomske ručke Zwilling noževa za kruh pružaju udobnost i kontrolu, čineći rezanje kruha lakim. S ovim noževima u ruci, lako možete napraviti kriške dostojne pečenja.

Uložite u najbolje za svoju kuhinju i unaprijedite svoje iskustvo rezanja kruha. I profesionalni pekari i kuhari vjeruju Zwilling noževima za kruh zbog njihove vrhunske kvalitete i učinka.

Nadogradite svoje kuhinjske potrepštine i istražite našu kolekciju Zwilling noževa za tijesto danas. Otkrijte savršeni nož koji će vam pomoći da napravite savršene kriške kruha za sendviče, tost i više.