obruči za salvete

2 items total

Prsteni za salvete – dodajte dašak elegancije svom doživljaju objedovanja

Čemu služe prstenovi za salvete?

Prsteni za salvete mali su ukrasni i praktični predmeti koji se koriste za postavljanje stola kako bi presavijene salvete ostale na mjestu. Sa svojim širokim rasponom oblika i dizajna, također mogu dodati ukrasni element postavci stola.

Međutim, mogu se koristiti i na manje formalnim događajima kako bi stolu dali dojam elegancije. Prstenovi za salvete često se koriste u formalnim ili poluformalnim okruženjima za jelo, kao što su vjenčanja ili skupe večere.

U Kulina pažljivo smo odabrali naše prstenje sa salvetama vodećih proizvođača kao što su Bitz i Philippi.

Kako stilizirati salvetu s prstenom?

Jednostavan način da svojoj postavci stola date malo otmjenosti i profinjenosti je stilizirati salvetu s prsten za salvete. Evo nekoliko smjernica za postavljanje prstena na salvetu:

  • Odaberite a prsten za salvete. Odaberite prsten koji odgovara vašoj cijeloj postavci stola među mnogim različitim stilovima i dostupnim materijalima.
  • Presavijte ubrus. Salveta se može savijati na razne načine, ali jedno jednostavno i klasično savijanje je presavijanje na pola dijagonalno da se formira trokut, a zatim opet na pola da se formira manji trokut.
  • Gurnite ubrus u prsten za salvete. Salvetu treba umetnuti u prsten za salvetu sa presavijenim rubovima okrenutim prema gore dok se drži u tom položaju.
  • Ponovno namjestite salvetu. Nakon što je salveta na prstenu, napravite sva potrebna podešavanja na naborima i rubovima kako biste joj dali uredan, privlačan izgled.
  • Salvete treba staviti na stol. Bilo na tanjuru ili lijevo od vilica, salvetu možete staviti na stol.

Zašto je važno koristiti salvete?

Salvete su ključni dio iskustva jela jer nude i praktične i estetske prednosti. Neke od prednosti su:

  • Higijena: Održavanje osobne higijene i sprječavanje prijenosa bakterija i klica olakšano je korištenjem salveta za brisanje hrane i tekućine s lica i ruku.
  • Bonton: salvete su važan dio bontona za stolom, koriste se za označavanje početka i kraja obroka i za označavanje kada osoba želi privremeno napustiti stol.
  • Dekor: možete koristiti salvete kao ukrasni element za poboljšanje izgleda postave stola dodavanjem boje, teksture i stila.
  • Zaštita: Tijekom obroka, salvete se koriste za zaštitu odjeće od prolijevanja i mrlja.

Ako volite kada vaš stol izgleda elegantno, također možete provjeriti naš izbor stolnjaka, nadstolnjaki podmetači.