Poluautomatski aparat za kavu KitchenAid

4 items total
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503ESX, nehrđajući čelik, KitchenAid KA5KES6503ESX
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503EMS, srebrno-siva, KitchenAid KA5KES6503EMS
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503EER, kraljevsko crvena, KitchenAid KA5KES6503EER
Poluautomatski aparat za kavu 5KES6403EBM, mat crna, KitchenAid
366 €
KA5KES6403EBM

Unaprijedite svoje iskustvo s kavom uz pomoć poluautomatskih aparata za kavu KitchenAid!

Zaronite u umjetnost pripreme kave s odabranim poluautomatskim aparatima za kavu KitchenAid. Ovi aparati osmišljeni su kako bi predefinirali vašu svakodnevnu rutinu ispijanja kave, kombinirajući zanatsku vještinu s tehnologijom i nudeći šalicu savršenstva u svakom pripremljenom napitku.

Doživite potpunu kontrolu dok pokrećete polugu kako biste izvukli bogati i aromatični espresso. Precizno izrađeni poluautomatski aparati za kavu KitchenAid omogućuju vam podešavanje svakog aspekta procesa pripreme, od tlaka i protoka vode do vremena ekstrakcije, osiguravajući personalizirano i izvanredno iskustvo s kavom.

Zaronite u svijet ručne pripreme kave, gdje svako povlačenje poluge stvara simfoniju okusa. Bilo da ste iskusni barista ili kućni entuzijast za kavu, poluautomatski aparati za kavu KitchenAid pružaju vam alate za eksperimentiranje i stvaranje kave koja odgovara vašim jedinstvenim preferencijama okusa.

Dizajnirani kako za funkcionalnost, tako i za vizualnu privlačnost, ovi aparati dodaju elegantan dodir vašem kuhinjskom pultu. S njihovim elegantnim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima, postaju komad koji ističe svaki interijer, pružajući istovremeno profesionalne rezultate.

Istražite raznolike funkcije, uključujući preinfuziju, PID kontrolu temperature i prilagodljive postavke tlaka. S poluautomatskim aparatima za kavu KitchenAid ne pripremate samo kavu; stvarate iskustvo koje slavi umjetnost pripreme kave.

Oslobodite unutarnjeg bariste u sebi i uživajte u putovanju pripreme kave s poluautomatskim aparatima za kavu KitchenAid. Istražite našu kolekciju već danas i napravite prvi korak prema savršenoj pripremi kave u udobnosti svog doma. Podignite svoje jutro na novu razinu, povlačenje poluge za povlačenjem.