posude za led

4 items total
Kanta za led Grand Cru, 16 cm, nehrđajući čelik, Rosendahl
70,88 €
RSD18744
Kanta za led ARNE JACOBSEN 1 l, srebrna, Stelton
279 €
SN051
Kanta za led ICE BOX, 16 cm, sa hvataljkama za led, Eva Solo
99,95 € –31 %
68,36 €
ES567716

Posude za led – za osvježavajuća pića

Što su posude za led i čemu služe?

An kanta za led je posuda dizajnirana za držanje leda. Može se naći u raznim oblicima i uzorcima i obično je izrađen od nehrđajućeg čelika. Led se koristi za održavanje pića rashlađenim i osvježavajućim.

Posude za led često se koriste na događanjima, okupljanjima i zabavama gdje se nude pića, ali se mogu koristiti i privatno kod kuće. An kanta za ledNjegova primarna funkcija je održavati led hladnim, zbog dvostrukih stijenki koje udvostručuju vrijeme koje može zadržati led. Led će se držati smrznut mnogo sati, a tehnologija dvostrukih stijenki osigurava da se ne znoji.

Na Kulina imamo kante za led visokog kalibra i učinkovitosti provjerenih proizvođača kao što su Eva Sola, House Doctori Stelton. Ove kante često dolaze zajedno s (ili se mogu koristiti s) hvataljke za led za podizanje leda iz kante. Možda će vam trebati i kalupi za kockice leda za pripremu leda, koje ćete također pronaći u Kulina.

Koja pića je najbolje poslužiti s ledom?

Ovisno o godišnjem dobu, vremenu i receptu piće jednostavno trebate poslužiti s ledom. U nastavku ćete pronaći neke napitke kojima će sigurno dobro doći ako ih poslužite na ledu:

  • Voda: na vrućem danu dodavanje leda u vodu moglo bi je učiniti hidratantnijom i ugodnijom.
  • Soda: idealno je gazirana pića poput sode ili gazirane vode poslužiti hladna i s ledom jer kombinacija može pojačati njihov okus i gaziranost.
  • Pivo: u određenim nacijama, posebno onima s visokim temperaturama, svijetla piva poput lagera ili pilsnera često dolaze s ledom.
  • Vino: bijelo vino i rosé često se poslužuju hladni, a dodavanje leda može pomoći u održavanju odgovarajuće temperature za posluživanje.
  • Kokteli: mnogi kokteli, uključujući margarite, mojitoe i daiquirije, obično se poslužuju s ledom. Led može uravnotežiti okus smanjenjem jačine alkohola.

Općenito, pića koja se obično piju hladna i imaju učinak hlađenja leda idealna su za posluživanje s ledom.

Također biste trebali pogledati naše hladnjake za boce, shakerei vadičepe za besprijekoran doživljaj bara. Za ideje o tome što pokloniti prijatelju ili suradniku koji voli piti vino, proučite naše ideje za darove za ljubitelje vina.