pregače

7 items total
Roštiljska pregača, 98 cm, platno i koža, Eva Solo
99,90 € –7 %
92,09 €
ES571113
Kuhinja pregača ORGANIC, 70 x 180 cm, ruža, BITZ
Outlet
24,15 € –24 %
18,33 €
BITZ12313
Pregača SODAHL, maslina, Bitz
Outlet
24,15 € –24 %
Pregača SODAHL, maslina, Bitz
Online na zalihama (7 pcs)
18,33 €
BITZ12314
Dječja pregača JUNGLE, Zwilling
Dječja pregača JUNGLE, Zwilling
Online na zalihama (1 pcs)
23,10 €
ZW13304000
Kuhinjska pregača ORGANIC, 70 X 180 cm, siva, BITZ
23,10 €
BITZ12312
Pregača SODAHL, krem, Bitz
Pregača SODAHL, krem, Bitz
Online na zalihama (6 pcs)
20,90 €
BITZ12315
Roštiljska pregača, lan, Höfats
Roštiljska pregača, lan, Höfats
Online na zalihama (2 pcs)
50,40 €
HO030201

Kuhinja pregača - vaša najbolja kuhinjska odjeća

Kuhinja pregača Nošeni preko odjeće štite je od prljavštine i mrlja koje mogu nastati tijekom kuhanja, pečenja, roštiljanja, prženja ili bavljenja drugim kulinarskim aktivnostima. Dostupan je niz dizajna, materijala i veličina za pregače koje odgovaraju različitim potrebama i ukusima.

U Kulina pažljivo smo odabrali izuzetne pregače renomiranih marki kao što su Bitz, Eva Soloi Nicolas Vahé. Dok neke pregače uključuju podesive trake oko vrata, neke se vežu na stražnjoj strani struka, neke imaju džepove za držanje potrebnih kuhinjski dodaci ili druge predmete pri ruci, a neki čak imaju petlju za kuhinjska krpa.

Ako ste u potrazi za modernijim kuhinjskim tekstilom, svakako provjerite i naš izbor rukavica za pećnicu, kuhinjskih ručnika i tekstila za stol.

Zašto je upotreba an pregača neophodno u kuhinji?

Iz mnogo razloga, nošenje an pregača u kuhinji je nezamjenjiv iz razloga kao što su:

 • Zaštita odjeće: jedan od pregačaGlavna svrha je pružiti zaštitu odjeće od prolijevanja, mrlja i drugih nereda koji se mogu dogoditi tijekom kuhanja i pripreme hrane. Nošenjem odjeće možete pomoći da vaša odjeća bude čista i bez mrlja od hrane i drugih problema pregača.
 • Higijena: An pregača također može pomoći u očuvanju higijene u kuhinji sprječavanjem čestica hrane, masnoće i drugih onečišćenja s vaše odjeće. Ako često rukujete hranom ili radite u profesionalnoj kuhinji, to je izuzetno važno.
 • Sigurnost: An pregača može dati dodatni sloj obrane od vrućih tekućina i drugih potencijalnih rizika u kuhinji, uz zaštitu odjeće i očuvanje čistoće. Ovo je posebno važno pri radu s vrućim uljem, kipućom vodom ili drugim potencijalno opasnim tvarima koje mogu dovesti do opeklina ili drugih oštećenja.
 • Udobnost: Na kraju, nošenje pregača dok rad u kuhinji može povećati vašu udobnost održavajući vas suhima i hladnima. Mnoge pregače sastavljene su od prozračnih, laganih tkanina koje vam mogu pomoći da ostanete hladni i udobni čak i kada radite u kuhinji duže vrijeme.
 • Stil: elegantna kuhinja pregača omogućit će vam da pred svojim gostima izgledate sjajno, pogotovo ako hranu pripremate u hodu za vrijeme večere.

Koje su karakteristike dobra Roštiljska pregača?

Ako tražite savršenu pregača koju možete nositi tijekom vaših roštiljanja ili pokloniti majstoru roštilja od svoje obitelji ili prijatelja pobrinite se da pregača odaberete ima sljedeće karakteristike:

 • Zaštita: dobra Roštiljska pregača treba pružiti odgovarajuću zaštitu nositelju od topline, plamena i prskanja. Trebao bi biti izrađen od materijala otpornog na vatru koji može izdržati visoke temperature i spriječiti opekline.

 • Trajnost: dobra Roštiljska pregača treba biti izrađen od izdržljivog materijala koji može izdržati redovitu uporabu i pranje. Potražite pregače izrađene od teškog pamuka, platna ili kože.

 • Udobnost: dobra Roštiljska pregača treba biti udoban za nošenje dulje vrijeme. Potražite pregača koji je podesiv i ima udobnu traku oko vrata i vezice oko struka.

 • Džepovi: dobar Roštiljska pregača trebaju imati džepove za spremanje alata za roštiljanje ili drugih predmeta koji vam mogu zatrebati tijekom kuhanja. Potražite pregača s više džepova različitih veličina.

 • Stil: dobar Roštiljska pregača treba biti moderan i odražavati vaš osobni ukus. Potražite pregača koji odgovara vašem stilu i osobnosti, bilo da se radi o klasičnom, tradicionalnom izgledu ili nečemu modernijem i trendi.

 • Lako se čisti: dobar Roštiljska pregača treba se lako čistiti nakon upotrebe. Potražite pregača koje se mogu prati u perilici i sušiti ili se mogu obrisati vlažnom krpom.