Rezač jaja

4 items total
Rezač jaja, WMF
Rezač jaja, WMF
Online na zalihama (57 pcs)
31,50 €
WM0634306040
Rezač jaja INGENIO K2073514, Tefal
Rezač jaja INGENIO K2073514, Tefal
Online na zalihama (47 pcs)
14,70 €
TEFK2073514
Ljuštilica za jaja, WMF
Ljuštilica za jaja, WMF
Online na zalihama (24 pcs)
11,60 €
WM1882556030
Separator za jaja GOOD GRIPS, 8 cm, bijeli, plastika, OXO
New
4,90 €
OXO1147780

Rezači za jaja – ravnomjerno i savršeno narezana jaja

Što je rezač/rezač jaja?

Rezač za jaja je kulinarski alat koji se koristi za brzo i ravnomjerno rezanje oguljenih, tvrdo kuhanih jaja na jednake kriške. Obično se sastoji od okvira izrađenog od plastike, nehrđajućeg čelika ili metala s nekoliko žičanih oštrica koje su obično pritisnute na jaje. Za brzo, savršeno kuhanje jaja bez ruku, provjerite jedan od WMF električnih kuhala za jaja , a zatim narežite svoje savršeno kuhano ee pomoću rezača za jaja!

Koje su glavne prednosti posjedovanja rezača za jaja?

Ušteda vremena jedna je od ključnih prednosti korištenja rezača za jaja. Znatno je brže od upotrebe noža za rezanje tvrdo kuhanog jajeta brzo i bez napora u samo nekoliko sekundi. Ako ste u žurbi ili trebate pripremiti mnogo jela od jaja, onda će vam ovaj alat biti vrlo zgodan.

Korištenje rezača za jaja također osigurava da su sve kriške ujednačene, što je nevjerojatna prednost. Ovo je presudno za recepte kao što su salata od jaja i sendviči, posebno ako poslužujete jaja svojim gostima. Rezač za jaja osigurava da svaki komad bude iste veličine, što odlično izgleda na tanjuru.

Rezači za jaja također su nevjerojatno jednostavni za rukovanje i laki za čišćenje. Svatko ih može koristiti jer su sigurni, jednostavni za korištenje i ne zahtijevaju posebna znanja i vještine.

Što još možete rezati rezačem za jaja?

Glavna svrha rezača za jaja je rezanje kuhanih jaja na kriške. Međutim, postoje neke druge primjene za ovaj kuhinjski aparat.

Osim jaja, mekane namirnice poput gljiva, jagoda, kivija i avokada također se mogu rezati rezačem za jaja. Osigurajte da hrana točno stane u komoru za jaja.

Borovnice, maline i cherry rajčice također su primjeri voća i povrća koje se može zgnječiti rezačem za jaja. Jednostavno umetnite predmet u rezač i pritisnite žicu kako biste narezali hranu.

Ako ponekad želite da vam se jaje posluži cijelo, a ne nasjeckano, provjerite našu kolekciju stalaka za jaja za elegantno poslužen doručak.

U Kulina nudimo vam izbor visokokvalitetnih rezača za jaja poznatih proizvođača kao što je WMF.