Poklopac za lonac PROFI COLLECTION, 24 cm, Fissler

Code: FS08310624600
Brand: Fissler
66,15 €
Rasprodato
The item has been sold out…

Stakleni poklopac s ručkama od nehrđajućeg čelika za posuđe promjera 24 cm iz serije Profi Collection® marke Fissler. I za najsavršeniji proizvod ponekad su potrebni rezervni dijelovi, a naravno najbolji su originalni dijelovi.

Detailed information

Product detailed description

Posuđe Fissler original pro collection®izradili profesionalci za profesionalce. Robusni materijal od nehrđajućeg čelika i teški poklopci koji čvrsto prianjaju upravo su onakva vrsta posuđa koju ćete pronaći u svakoj profesionalnoj kuhinji. Sve veći zahtjevi za kuhinjskom opremom bili su jasan signal za stvaranje profesionalne serije posuđa.

 • Kuhanje s minimalnom količinom vode!
 • Kvalitetna tehnička obrada
 • Robustan dizajn profesionalnog posuđa
 • Polumat izgled od plemenitog nehrđajućeg čelika 18/10
 • Otporan na habanje, ogrebotine, mrlje od vode i otiske prstiju
 • Izvrsna toplinska vodljivost za kuhanje uz uštedu energije zahvaljujući aluminijskoj jezgri
 • Stakleni poklopac koji savršeno pristaje
 • Džepovi s unutarnjom zaobljenošću - za sočna jela - Funkcija Condensate-plus
 • Prostrani poklopac i drška za uho ostaju hladni
 • Udobne, prostrane ušice od nehrđajućeg čelika - ne trebaju vam rukavice pri rukovanju
 • Zakrivljeni širi rub za čisto izlijevanje bez kapanja
 • Integrirana unutarnja mjerna ljestvica
 • CookStar baza prikladna za sve izvore topline, uključujući indukciju
 • Može se koristiti u pećnici / s poklopcem do 180°C
 • Prikladno za perilicu posuđa
 • Nagrada za dizajn i kvalitetu KitchenInnovation of the year 2008, iF design award China 2008
 • Produljeno jamstvo od 10 godina

Set lonaca sa staklenim poklopcem osnovni je set posuđa koji možete postupno proširivati drugim vrstama posuđa iz ove serije - dodajte wok, tave ili tepsije i kuhanje postaje zabavno!

Lonac za profesionalce iz originalne serije pro collection® izrađen je od plemenitog nehrđajućeg čelika 18/10 (18% krom, 10% nikal, 72% čelika), vrlo je jednostavan za čišćenje, higijenski je i iznimno otporan na koroziju. Polumat površina je savršeno glatka i otporna na otiske prstiju i mrlje od vode. Polirani ušci i ručke ostaju hladni tijekom kuhanja. Njihov koncept je zaista velikodušan - čak i kada radite brzo brzo ćete pronaći optimalan i siguran stisak , a ruke će vam ostati daleko od tijela posude, tako da nema opasnosti od opeklina.

Dizajneri su se fokusirali na oblik poklopca, zašto ne podići razinu dobivenog okusa jednostavnim detaljem ? Unutarnja zakrivljenost poklopca pomaže da kondenzirana para teče natrag u lonac - hrana je tako mnogo sočnija i prirodno se krčka. Robusni poklopac čvrsto prianja uz rub lonca - kuhanje je vrlo ekonomično i u pogledu vremena i energije, a iznad svega možete kuhati s minimalno vodejer količina je podržana kondenzacijom. Zahvaljujući staklenom poklopcu, uvijek će imati vizualnu kontrolu nad hranom.

Savršeno ravno dno CookStara prikladno je za upotrebu na svim izvorima, uključujući indukciju. Zahvaljujući aluminijskoj kapsuliranoj jezgri, toplina se ravnomjerno raspoređuje, a kuhanje štedi energiju i vrijeme. Unutarnja površina posude je savršeno glatka i lako se čisti. S integriranom mjernom čašom imate pregled koliko ćete porcija skuhati ovaj put. Veza između dna i stijenki je kod posuda Fissler uvijek čvrsta, bez šupljina. Prijelaz između dna i stijenki je zaobljen – to ćete cijeniti posebno kod miješanja gustog sadržaja, kada je potrebno drvenom žlicom neprekidno prepisivati cijeli opseg posude. U izborniku ćete pronaći širok izbor varijanti veličina i tipova koji čine kompletan asortiman Fissler original pro collection®. Želite li obradovati svoje najdraže, poklonit ćete im ne samo vrhunska jela, već i priliku da počnu kuhati poput kuhara!

Naši savjeti za kuhanje uz uštedu energije: za kuhanje uz uštedu energije morate pronaći pravu razinu intenziteta grijanja. Hrana u loncu treba se lagano kuhati, uz malo izlaska pare. Previše pare ukazuje na potrebu snižavanja temperature! CookStar dno omogućuje vam da isključite štednjak čak i prije nego što je hrana gotova - u potpunosti iskoristite veliku akumulaciju topline aluminijske jezgre! Veličinu posuđa uvijek birajte prema količini sastojaka s kojima radite. Ako recept dopušta, uvijek koristite poklopac - to će drastično skratiti vrijeme pripreme.

Svake 3 sekunde, 1 Fissler proizvod se proda diljem svijeta!

Fissler GmbH je najveći njemački proizvođač kućanskih i kuhinjskih potrepština. Putem svoje prodajne agencije posluje na svim kontinentima svijeta u više od 80 zemalja. Oznaka "Superbrand iz Njemačke" s pravom svrstava Fissler među najutjecajnije rakije. Snažan naglasak na inovacijama i razvoju koji traje desetljećima s pravom pridonosi proizvodnji proizvoda koji vam omogućuju da doživite često dosadne tehnološke procese na razigran i nov način. Kupci svake godine željno iščekuju novosti koje će ih zabaviti. Fissler je pionir novih trendova, što potvrđuju brojni patenti i nagrade za dizajn. Svakako vrijedi spomenuti upravljanje kontrolom koja se odvija kroz cijeli proizvodni proces po strogim standardima. Suvremene tehnologije proizvodnje i novi alati za kontrolu jamče najvišu kvalitetu. Više od 170 godina Fissler gradi na 3 ključna stupa – tehnološko znanje i iskustvo, savršena proizvodnja i velika inovativna snaga. Svih 700 zaposlenika ima samo jedan cilj – proizvod prilagođen potrebama kupaca. Kuhanje mora zadovoljiti naše kupce! Proizvedeno u Fissler (Njemačka)

Additional parameters

Category: Poklopci za lonce
Weight: 0.78 kg
Materijal: Staklo
Vrsta proizvoda: Poklopci
Margin: E
Veličina: 24 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: