Set čaša Riedel

8 items total
Degustacijski set od 4 vinske čaše VELOCE Riedel
114 €
RD533047
Set od 2 VELOCE čaše za vodu 430 ml, Riedel
48,30 €
RD633002
Set od 2 čaše za bijelo vino VELOCE 347 ml, Riedel
59 € –16 %
49,04 €
RD633033
Set čaša za crno vino, TASTING SET VERITAS, 3 kom, Riedel
89 € –8 %
81,06 €
RD544974
Čaša za viski DRINK SPECIFIC GLASSWARE ROCKS, 280 ml, Riedel
31,40 €
RD641702

Dobrodošli u našu Riedel kategoriju setova čaša, gdje se svijet staklenog posuđa susreće s elegancijom i sofisticiranošću. Unutar ove kolekcije pronaći ćete veliki izbor Riedel staklenih setova, svaki pomno osmišljen kako bi poboljšao vaše iskustvo ispijanja pića.

Dok istražujete kategoriju kompleta naočala Riedel, naići ćete na raznolik izbor koji zadovoljava različite ukuse i preferencije. Od klasičnog i bezvremenskog dizajna do modernih i inovativnih kreacija, Riedel nudi staklene setove za svakog sladokusca.

Riedel, ime koje je sinonim za izvrsnost u staklenom posuđu, donosi stoljeća izrade u svaku čašu u ovim setovima. Ove naočale nisu samo vizualno zapanjujuće; osmišljeni su da podignu senzorne aspekte vaših napitaka, od mirisa do okusa.

Setovi čaša Riedel nadilazi estetiku; radi se o transformaciji načina na koji uživate u svojim pićima, omogućujući vam da uživate u svakoj nijansi i noti. Jedinstveni oblici i konture ovih čaša znanstveno su dizajnirani kako bi pružili vrhunsko iskustvo ispijanja pića.

Bilo da ste vinski entuzijast, poznavatelj viskija ili ljubitelj koktela, posjedovanje Riedel setova čaša izraz je profinjenosti i sofisticiranosti. Ovi setovi su više od samog stakla; oni su umjetničko djelo koje poboljšava vaš užitak u vinu, žestokim pićima i koktelima.

Osim osobnog užitka, setovi čaša Riedel čine izvrsne darove. Dolaze lijepo zapakirani, što ih čini savršenim izborom za posebne prigode kao što su vjenčanja, godišnjice ili proslave useljenja. Darivanje Riedel staklenog seta gesta je luksuza i ukusa.

Kada odaberete set za čaše iz Riedela, ne kupujete samo stakleno posuđe; ulažete u tradiciju izvrsnosti koja obuhvaća generacije. Istražite našu kolekciju danas i otkrijte savršene setove čaša za uljepšavanje vaših trenutaka ispijanja pića.