Set desertnih vilica NUOVA, 6 kom, WMF

Code: WM1291666046
Brand: WMF
22,99 € –8 %
Set desertnih vilica NUOVA, 6 kom, WMF
22,99 € –8 % 21 €
Online na zalihama (12 pcs)
6x vilica za desert

Detailed information

Product detailed description

Nuova desertna vilica koristi se za sve vrste pita i kolača, ali također je prikladna, kao što joj ime govori, za deserte, predjela ili sve vrste poslastica. Obično ima tri zupca koja se koriste za rezanje, a zatim za grabljenje hrane. Prednji dio desertne vilice je manji i uži od obične vilice.

Posebni pribor za jelo iz serije Nuova izrađen od visokokvalitetnog plemenitog Cromargan® nehrđajućeg čelika u poliranom dizajnu olakšava svakodnevne aktivnosti zahvaljujući dobro promišljenom dizajnu, a također su i lijepi na pogled. Šarm serije Nuova leži u njenoj cjelovitosti i kontinuitetu oblika, pojedinačni komadi pribora za jelo savršeno se slažu. Dizajneri Jutta Keil i André Stocker darovali su ih atraktivnim i bezvremenskim dizajnomkoji je prikladan i za svečane prilike i za svakodnevnu upotrebu.

Pribor za jelo izrađen je od visokokvalitetnog plemenitog nehrđajućeg čelika Cromargan®koji sadrži 72% čelika, 18% kroma i 10% nikla. To je izdržljiv materijal koji se ne reže, otporan na kiseline iz hrane. Cromargan® je prekrasno sjajan, a istovremeno se lako čisti. Pribor za jelo se može prati u perilici posuđa.

Additional parameters

Category: setovi desertnih vilica
Weight: 3 kg
Vrsta proizvoda: Set pribora za jelo
Kolekcija: WMF Nuova
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: