Šiljila za olovke

1 items total
Šiljilo CASTOR, Alessi
Šiljilo CASTOR, Alessi
Online na zalihama (10 pcs)
60,90 €
ALRT02

Šiljila – za precizan potez olovkom

Za što su dobra šiljila?

Šiljila za olovke obavezna su u svakoj tvrtki ili školskom sustavu. Treba odabrati onu najbolju za svoje potrebe jer su one neophodne da bi olovke bile spremne za upotrebu i oštre. Također, šiljilo može biti dobra ideja za dar za osobu koja često koristi olovku i na primjer je umjetnik. Obavezno provjerite naš bestseler do Alessi - a šiljilo nazvan Castor koji prikazuje smiješnog i gladnog dabra.

Zašto se čelik koristi za izradu šiljila za olovke?

Čelik se često koristi za izradu šiljila zbog svoje čvrstoće, izdržljivosti i sposobnosti da zadrži oštricu. Čelik s visokim udjelom ugljika, vrsta čelika s visokom razinom tvrdoće i žilavosti, često se koristi za izradu oštrica šiljila za olovke. Oštrenje olovaka neprestano uzrokuje pritisak i habanje, ali Alessi vrsta čelika može odoljeti tome bez gubitka oštrice ili ozljeđivanja.

Čelik je također jeftin materijal koji se jednostavno oblikuje u mnoge veličine i oblike, što ga čini savršenim za upotrebu u izradi šiljila za olovke. Prikladan je za korištenje na radnom mjestu iu obrazovnim okruženjima zbog svog elegantnog i profesionalnog dizajna.

Koje su prednosti posjedovanja šiljila za olovke u uredu?

A šiljilo nužna je stavka za svako radno mjesto ili radnu stanicu jer vam može uštedjeti vrijeme, poboljšati kvalitetu vašeg rada i smanjiti otpad. Nekoliko je prednosti posjedovanja a šiljilo na poslu, uključujući:

  • Štedi vrijeme: s a šiljilo u blizini, članovi osoblja mogu brzo i jednostavno naoštriti svoje olovke bez napuštanja svojih radnih stanica ili prekidanja njihove produktivnosti. To može smanjiti smetnje i povećati produktivnost.
  • Poboljšava kvalitetu: Oštra olovka presudna je za stvaranje urednih, preciznih linija i čitljivog rukopisa. Zaposlenici mogu povećati opći kalibar svog rada korištenjem šiljilo na radnom mjestu kako bi im olovke bile stalno oštre i spremne za upotrebu.
  • Održivost: korištenje a šiljilo omogućuje ponovnu upotrebu olovaka, što smanjuje potrebu za kupnjom novih i pomaže u inicijativama za održivost.
  • Pogodnost: Imati a šiljilo at work zaposlenicima olakšava obavljanje posla i podržava profesionalno i dobro organizirano radno mjesto.

U našoj internetskoj trgovini također možete kupiti spajalice, ravnala, spajalice i držače za spajalicei bušilice za rupe.