Kanta za otpatke hrane STACK, 4 l, grafitno siva, Joseph Joseph

Code: JS30016
57,75 €
Online na zalihama (14 pcs)

Izazov za dizajnere Joseph Joseph: moderna i inteligentna kanta za otpad

Detailed information

Product detailed description

Izazov za dizajnere Joseph Joseph: moderna i inteligentna kanta za otpad

Rješenje: IntelligentWaste sustav za odlaganje otpada

Sveobuhvatno rješenje za sortirani otpad nudi IntelligentWaste sustav, koji je odlično rješenje za problem gdje skladištiti sortirani otpad.

Spremnici se mogu slagati. Elegantna silueta omogućuje vam da ih smjestite u dnevni dio vašeg stana, primjerice u kuhinju. Složive plastične komponente u prirodnim nijansama ostavljaju nenametljiv dojam. Možete planirati veličinu cijelog sustava prema svojim potrebama. Posude možete postaviti jednu pored druge i jednu na drugu. Možete označiti klizna vrata za bolju orijentaciju.

Stack spremnici dostupni su kao pojedinačni spremnici (Stack 24), kao set od dva spremnika (Stack 48). Posebno se može naručiti mala posuda s ugljenim filtrom (Stack 4) koja je namijenjena za kompostabilni otpad - zahvaljujući filtru može se koristiti i na kuhinjskom pultu, kao ekološko rješenje za razgradivo smeće i ostatke hrane. Ako ostatke želite kompostirati, morate koristiti razgradive vrećice. U ponudi je i cjelovito rješenje (Stack 52) koje se sastoji od dva velika spremnika i jednog malog za kompostirani otpad.

Spremnik za sadržaj koji se može kompostirati pripremljen je za smanjenje mirisa koji nastaje tijekom organskih procesa. Kruženje zraka radi na prirodan način zahvaljujući dvostrukoj stijenci. Zatim se zrak filtrira kroz ugljeni filter u poklopcu spremnika.

  • Inteligentno rješenje za sortirani otpad
  • Plastične posude za slaganje koje se lako čiste
  • Mogućnost izrade odvodnog sustava po mjeri
  • U prirodnim nijansama slonovače / sivi grafit
  • Suvremena bio metoda kompostiranja
  • Za najekološkiji pristup odaberite IW2 razgradive vrećice
  • Vijek trajanja filtra nije specificiran od strane proizvođača - ovisi o vrsti otpada, kupci prijavljuju funkcionalnost 1 filtra do 6 tjedana
  • Ručno pranje deterdžentom

Nadogradnja uobičajenih kuhinjskih pomoćnika cilj je marke Joseph Joseph i njihovih dizajnera od 2003. godine. Braća Richard i Anthony Joseph odlučili su prenijeti svoje iskustvo sa studija dizajna proizvoda u vlastiti posao. Njihova strast za inovacijama donosi nove proizvode i nove atraktivne serije boja svake sezone. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Joseph Joseph osvaja u svim segmentima ne samo kod kupaca u više od 100 zemalja, već svake godine prima i mnoge nagrade i nominacije za dizajn i inovacije. Visoka tržišnost i popularnost kuhinjskih proizvoda omogućili su preusmjeravanje pozornosti dizajnera dalje od radne ploče, a posebno ispod nje - na segment rješenja za otpad i čišćenja. Zahvaljujući tome, kupci se sada mogu počastiti ne samo dizajnerskim kuhinjskim priborom, već i složenim, varijabilnim i inteligentnim rješenjem za razvrstavanje otpada i recikliranje, koje se savršeno uklapa u suvremeni način života. Joseph Joseph više nije samo jamstvo vrhunskog dizajna i kvalitete, već i prilika da promijenite svoj stil života.

Additional parameters

Category: Korpe za otpatke
Weight: 1.06 kg
Boja: Siva
Vrsta proizvoda: Korpa za otpatke
Kolekcija: Joseph Joseph IntelligentWaste™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Broj pregrada: 1
Oblik: Kvadrat
Vrsta otvaranja: Sa zatvaračem

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: