Spiralizatori

2 items total
Električni spiralizator CULT X, WMF
Sticker
Električni spiralizator CULT X, WMF
Online na zalihama (28 pcs)
93,45 €
WM0416480011
Spiralizator SPIROGO 20133, Joseph Joseph
14,70 €
JS20133

Spiralizatori – pretvorite svoje povrće i voće u rezance

Što radi spiralizator povrća?

Spiralni rezači povrća kulinarski su alati za izradu niti povrća poput lingvina, poput tikvica, krumpira, krastavaca, mrkve, jabuka, pastrnjaka i cikle.

Neki procesori hrane ili samostojeći mikseri dolaze i sa spiralnim nastavcima ili priborom.

Koje povrće možete spiralizirati?

Većina povrća koje može zadržati svoj oblik kada se nareže može se spiralizirati. Spiralizator možete koristiti s mrkvom i tikvicama, ali i drugim korjenastim povrćem, paprikom, ljutikom, lukom, ciklom, repom i krumpirom.

Prije upotrebe spiralizatora možete ukloniti kožu s povrća pomoću gulilice za povrće , ali u mnogim slučajevima to nije potrebno.

Isplate li se spiralizatori povrća?

Apsolutno. Spiralizatori povrća imaju nekoliko prednosti zbog kojih su vrijedni ulaganja. Sljedeći razlozi su neki od njih:

  • Izvrsna alternativa običnoj tjestenini - spiralizator vam omogućuje pretvaranje praktički bilo kojeg povrća ili voća u rezance pa je savršen ako želite smanjiti ugljikohidrate. Ove "rezance" možete jesti svježe ili pržene. Najpopularnije zamjene za tjesteninu su mrkva, žuta tikva i tikvice.
  • Dobar način da povećate unos povrća - Trebate li poticaj da jedete više povrća? Ovo bi moglo biti zabavnije sa spiralizatorom. Zasigurno će vam biti ugodnije žvakati vrpce od cikle, kupusa, paprike, slatkog krumpira i drugog povrća
  • Izvrsno za djecu - spiralizatori povrća izvrsni su ako želite potaknuti djecu da pomažu u kuhinji i jedu više povrća. Korištenje spiralizatora je sigurno, a povrće pripremljeno na ovaj način puno brže nestaje s tanjura!

Koje recepte možete pripremiti sa spiralizatorom povrća?

Tikvice su jedno od povrća koje ljudi najčešće spiraliziraju, ali ima još mnogo jela koja možete pripremiti u svom spiralizatoru; nekoliko od njih istaknuto je u nastavku:

  • Topli rezanci od batata, kupus i leća
  • Tikvice Alfredo
  • Pečeno biljno spiralizirano povrće
  • Pesto tjestenina s povrćem
  • Caprese s rezancima od tikvica
  • Spiralizirana gnijezda od jaja od batata
  • Salata od kupusa

i još mnogo toga!

Možda ćete također htjeti pregledati našu kolekciju kuhinjskih ribalica i rezača za mandoline , a ako se trebate pozabaviti većom količinom hrane, također možete provjeriti našu ponudu električne sjeckalice i sjeckalice za hranu.