Stolići za kavu

5 items total
Klubski stol FERA, set od 2 kom, bež, Blomus
206,70 €
BM65987
Stolić za kavu NUSA, 58 x 40 cm, zelena, Hübsch
489 € –16 %
408 €
HU21408
Klubski stol FERA, set od 2 kom, siva, Blomus
206,70 €
BM65985
Klubski stol FERA, set od 2 kom, crna, Blomus
217 €
BM65750
Klubski stol FERA, set od 2 kom, svijetlo siva, Blomus
207 €
BM65989

Stolići za kavu – maksimiziranje stila u uređenju vašeg prostora

Što možete koristiti a stolić za kavu za?

A stolić za kavu je mali stol koji je namijenjen postavljanju u prostor za sjedenje i koristi se za držanje predmeta poput časopisa, knjiga, daljinskih upravljača i ukrasa. Također se može koristiti za odlaganje pića dok sjedite u dnevnoj sobi.

Stolići za kavu prekrasan su način da svojoj kući date karakter i dizajnirate zapanjujući interijer. Međutim, možete ih koristiti i za spremanje ili pokazivanje nekih od svojih omiljenih predmeta, poput albuma sa slikama ili neprocjenjivih uspomena s odmora. Također možete staviti svoja pića i grickalice na stoliće za kavu dok gledate televiziju ili primate posjetitelje. Mogu se koristiti kao mjesto za pohranu stvari poput svijeća, cvijeća, knjiga, časopisa i drugih stvari koje želite u blizini dok se izležavate na sofi.

Stolići za kavu poput Hübsch dovoljno su široki da prikažu set od posebne objekte u pametnom postavljanju na svakoj površini. Ovo je izvrstan način da maksimizirate prostor svoje dnevne sobe, a da ona još uvijek izgleda elegantno i ugodno.

Gdje mogu postaviti a stolić za kavu?

Kombinacija praktičnosti i stila a stolić za kavu čini ga fleksibilnim za korištenje u bilo kojoj prostoriji vašeg doma. Obično se nalaze u dnevnim sobama, smješteni pored sofe ili sekcija, kao što je gore spomenuto.

Također ih možete postaviti u veće spavaće sobe kao što su glavni apartmani. Postavljanjem u spavaću sobu u podnožju kreveta stvara se elegancija i funkcionalnost s površinama koje mogu držati jutarnje napitke, a istovremeno nude materijale za čitanje s ostavljenim prostorom za ukrasne akcente koji doprinose njegovoj estetskoj privlačnosti.

Kada su u pitanju vanjski prostori poput terasa ili terasa, ulaganje u stoliće za kavu otporne na vremenske uvjete poput set od 2 stolića za kavu od Blomus ne samo da će pružiti dodatne rasporede za sjedenje, već će dodati površine za udobno držanje pića, grickalica, pa čak i vanjskih stolnih lampi.

m dobro postavljeni pomoćni stolići koji su savršeni za držanje osnovnih uredskih potrepština i omogućuju radnicima da povećaju produktivnost uz smanjenje nereda.

Koja je razlika između a klubski stol i a stolić za kavu?

Pomoćni stolići i stolići za kavu vrste su namještaja koji služe određenim namjenama u dnevnoj sobi ili prostoru za sjedenje, ali se razlikuju po veličini, funkciji i položaju. Evo pregleda ključnih razlika između ove dvije vrste tablica:

Pomoćni stol:

 1. Veličina i visina: pomoćni stolići općenito su manji i kompaktniji od stolića za kavu. Dizajnirane su da stanu uz ili pokraj namještaja za sjedenje poput sofa ili fotelja.

 2. Funkcija: pomoćni stolići služe kao prikladna površina za odlaganje malih predmeta na dohvat ruke. Idealne su za držanje predmeta poput pića, knjiga, daljinskih upravljača ili ukrasnih predmeta.

 3. Položaj: pomoćni stolići obično se postavljaju pored namještaja za sjedenje kako bi ponudili mjesto za odlaganje predmeta bez potrebe za rastezanjem ili posezanjem. Često se postavljaju na kraj sofe ili između dvije stolice.

 4. Dizajn: pomoćni stolići dolaze u različitim stilovima i dizajnom, od jednostavnih i minimalističkih do raskošnijih i dekorativnijih. Oni mogu nadopuniti cjelokupni dekor sobe, a istovremeno su funkcionalni.

 5. Svestranost: pomoćni stolići mogu se koristiti u raznim prostorijama izvan dnevne sobe, kao što su spavaće sobe, kućni uredi, pa čak i kao noćni ormarići.

Stolić za kavu:

 1. Veličina i visina: stolići za kavu veći su i niži u usporedbi s bočnim stolićima. Namijenjeni su za postavljanje u središte prostora za sjedenje.

 2. Funkcija: stolići za kavu služe kao središnja točka okupljanja u prostoru za sjedenje. Omogućuju veću površinu za postavljanje predmeta poput pića, grickalica, časopisa i ukrasnih predmeta. Osim toga, stolići za kavu često imaju opcije za odlaganje kao što su police ili ladice.

 3. Položaj: stolići za kavu postavljaju se u središte rasporeda za sjedenje, obično okruženi sofama i stolicama. Namijenjeni su da budu dostupni svim mjestima za sjedenje.

 4. Dizajn: stolići za kavu dolaze u različitim dizajnima, od pravokutnih ili okruglih oblika do jedinstvenijih i umjetničkih oblika. Oni mogu biti žarišna točka u prostoriji i mogu doprinijeti cjelokupnom dizajnu i stilu.

 5. Prostor za interakciju: stolići za kavu nude prostor za interakciju ljudi, igranje igara i sudjelovanje u aktivnostima dok sjede za stolom.

 6. Varijacije veličina: stolići za kavu dolaze u različitim veličinama kako bi odgovarali različitim rasporedima prostorija i rasporedu sjedenja. Za veće prostore za sjedenje češći su veći stolići za kavu.

Ukratko, pomoćni stolići su manji, namijenjeni su postavljanju uz garnituru za sjedenje i pružaju površinu za male predmete. Stolići za kavu su veći, smješteni su u središtu prostora za sjedenje i nude veću površinu za razne aktivnosti i predmete. Izbor između a klubski stol i a stolić za kavu ovisi o veličini prostora, rasporedu sjedećih mjesta i specifičnim funkcijama koje stol treba ispunjavati.

U Kulina nudimo i druge svestrane asortimane komada namještaja uključujući konzolne stoliće, kolica za stoli pomoćne stoliće.