Stolovi na kotačima

1 items total
Stolić sa točkićima A-COCKTAIL, 66 cm, siva, metal, Zone Denmark ZO26998

Stolna kolica – maksimalna učinkovitost i praktičnost

Što su stolna kolica?

Mučite li se s premještanjem teških stolova po radnom mjestu ili vam je teško premještati stvari po domu? Zatim a stolić sa točkićima je sve što trebate.

Stolna kolica su stolovi na kotačićima napravljeni posebno za premještanje i čuvanje predmeta. Obično su kolica za stol posebno korisna na mjestima gdje se stolovi često postavljaju, premještaju ili spremaju, poput dvorana za bankete, hotela ili konferencijskih centara.

Što mogu koristiti a stolić sa točkićima za?

A stolić sa točkićima, također poznata kao pomoćna kolica ili kolica za posluživanje, višenamjenski su komad namještaja koji može poslužiti u različite svrhe u stambenim i poslovnim okruženjima. Evo nekih uobičajenih upotreba za a stolić sa točkićima:

 1. Posluživanje hrane i pića: jedna od primarnih namjena a stolić sa točkićima je posluživanje hrane i pića. Posebno je koristan za organiziranje zabava, okupljanja ili događaja na kojima trebate prenijeti i distribuirati jela, pića i grickalice.

 2. Objed na otvorenom: A stolić sa točkićima može biti praktičan za objedovanje na otvorenom, omogućujući vam jednostavan transport hrane, pribora i posuđa iz kuhinje na terasu, terasu ili vrt.

 3. Početna traka: A stolić sa točkićima može poslužiti kao mobilna barska kolica, pružajući moderan i funkcionalan način za pohranu i izlaganje vašeg vina, alkoholnih pića, staklenog posuđa i alata za bar.

 4. Postaja za čaj ili kavu: upotrijebite a stolić sa točkićima postaviti stanicu za čaj ili kavu, zajedno s kuhalom za vodu, šalicama, čajnicima, aparatima za kavu i svim potrebnim potrepštinama.

 5. Pohrana: u prostorima s ograničenom pohranom, a stolić sa točkićima može poslužiti kao mobilno rješenje za pohranu predmeta poput knjiga, časopisa, potrepština za rukotvorine ili uredskih potrepština.

 6. Potrepštine za umjetnost i rukotvorine: umjetnici i zanatlije mogu koristiti a stolić sa točkićima za pohranjivanje i organiziranje svojih zaliha, olakšavajući premještanje materijala po potrebi.

 7. Praonica rublja: A stolić sa točkićima može se koristiti u praonici za držanje deterdženata, omekšivača, košara s čistom odjećom i drugih potrepština za pranje rublja.

 8. Kućni ured: U kućnom uredu, a stolić sa točkićima može održavati uredski pribor organiziranim i lako dostupnim, kao što su olovke, bilježnice, pisači i papir.

 9. Stalak za biljke: upotrijebite a stolić sa točkićima kao mobilni stalak za biljke, što vam omogućuje da premještate svoje sobne biljke kako biste uhvatili najbolju sunčevu svjetlost.

 10. Kuhinjski organizator: Neka vaša kuhinja bude organizirana pomoću stolić sa točkićima za držanje predmeta kao što su daske za rezanje, lonci i tave, zdjele za miješanje i drugi pribor za kuhanje.

 11. Radionica: u radionici ili garaži, a stolić sa točkićima može pohraniti alate, hardver i drugu opremu za lak pristup tijekom DIY projekata.

 12. Stalak za izložbe: upotrijebite a stolić sa točkićima za izradu mobilnog stalka za izlaganje kolekcionarskih predmeta, ukrasnih predmeta ili robe u maloprodajnom okruženju.

 13. Knjižnica ili kutak za čitanje: Držite svoje omiljene knjige, časopise i materijale za čitanje na stolić sa točkićima stvoriti praktičan mobilni kutak za čitanje.

 14. Dječja igraonica: A stolić sa točkićima može pohraniti igračke, igrice i osnovne potrepštine za igru, olakšavajući djeci pristup i odlaganje svojih stvari.

 15. Mobilna radna stanica: Izradite mobilnu radnu stanicu postavljanjem prijenosnog računala ili računala na stolić sa točkićima, što vam omogućuje da radite iz različitih dijelova vašeg doma.

Ovo je samo nekoliko primjera od mnogih načina na koje možete koristiti a stolić sa točkićima poboljšati organizaciju, funkcionalnost i estetiku u različitim prostorima. Njegova mobilnost i svestranost čine ga praktičnim dodatkom širokom rasponu okruženja.

Kako se brinuti za svoje stolić sa točkićima?

Ako ste uzeli novac i novac za kupovinu visokokvalitetnog stolić sa točkićima od nas, tada biste se trebali pravilno brinuti o njemu kako biste osigurali njegov dug životni vijek i sigurnost.

Kako biste produžili korištenje a stolić sa točkićima, trebate slijediti ove osnovne smjernice:

 • Redovito ga čistite. Nanesite vlažan ručnik i malo blagog sapuna na površinu kolica kako biste ih očistili. Ako su kolica izrađena od drva, možete ih doraditi poliranjem namještaja.
 • Hranu i piće uvijek držite podalje od kolica. Prolijevanje može uništiti površinu kolica i na nju privući bube.
 • Također je važno da ne opterećujete svoja kolica jer mogu postati nestabilna i prevrnuti se ako su preopterećena.
 • Na kraju, uvijek držite kolica na suhom mjestu.

Vaš stolić sa točkićima bit će vam koristan dodatak dugi niz godina ako budete slijedili gore navedene smjernice i dobro se brinuli o njemu.

U Kulina nudimo i druge svestrane asortimane komada namještaja uključujući konzolne stoliće, stoliće za kavui pomoćne stoliće.