Uskršnje stolno posuđe

5 items total
Šalica za jaje HAMMERSHOI SPRING, set od 2 kom, 5 cm, bijela, Kähler KHL693252
Tanjur HAMMERSHOI SPRING, 22 cm, bijela, Kähler
48,30 €
KHL693243
Šalica HAMMERSHOI SPRING 330 ml, motiv Uskrsa, bijela, Kähler
38,85 €
KHL693242
Minijaturna vaza HAMMERSHOI SPRING, set od 3 kom, bijela, Kähler
70,35 €
KHL693280
Posuda za bonbone HAMMERSHOI SPRING 12 cm, bijela, Kähler
52,95 € –6 %
49,35 €
KHL693240

Uskršnje posuđe – proslavite Uskrs u stilu

Što je uskršnje posuđe?

Uskršnje posuđe koje se također naziva i uskršnje posuđe ili posuđe su tanjuri, čaše ili posuđe koji se koriste za aranžiranje stola, posluživanje i izlaganje kuhinje specifične za proslavu Uskrsa. Idealno posuđe može doista poboljšati ambijent i učiniti događaj još nezaboravnijim, bilo da imate veliki uskršnji ručak, lijepo obiteljsko okupljanje ili slavljenički obrok.

Uz našu izvrsnu kolekciju uskršnjeg posuđa renomiranih marki kao što je Kähler , koja spaja eleganciju, otkačenost i duh prigode, bit ćete spremni dočekati svoje posjetitelje na blagdan .

Na što se odnosi izraz Uskrsno posuđe?

Uskršnje posuđe je posuđe i stakleno posuđe obično ukrašeno uzorcima i simbolima tipičnim za sezonu - poput zečića, jaja i proljetnog cvijeća. To može uključivati

 • tanjuri za posluživanje
 • a posuda za bonbone - mala ukrasna posudica za slatkiše koja je ukrašena proljetnim cvijećem i zecom.
 • šalice za jaja, ukrašene lijepim proljetnim cvijećem, koriste se za posluživanje jaja ili izlaganje ukrasnih jaja
 • minijaturne vaze i vaze standardne veličine, odličan način za ukrašavanje vašeg uskršnjeg stola

Za više proizvoda usmjerenih na Uskrs provjerite naše uskrsne ukrase , ali i tave za povez, tekstil za stol (uključujući stolnjake i salvete) i tave za pečenje.

Kako možete ukrasiti svoj stol za Uskrs?

Ukrašavanje vašeg stola za Uskrs može stvoriti svečanu i privlačnu atmosferu za vaš blagdanski obrok ili okupljanje. Evo nekoliko kreativnih ideja koje će vam pomoći da ukrasite svoj stol za Uskrs:

 • Pastelna shema boja: prihvatite nježne, pastelne boje koje se tradicionalno povezuju s Uskrsom, poput svijetlo ružičaste, plave, žute i zelene. Koristite ove boje za svoje stolnjake, salvete i ukrase.

 • Središnji dio za Uskrs: stvorite zapanjujući središnji dio pomoću vaza ispunjene svježim proljetnim cvijećem poput tulipana, narcisa ili zumbula. Također možete koristiti ukrasnu uskršnju košaru ispunjenu jajima i cvijećem kao središnju točku.

 • Dekoracija uskršnjih jaja: ukrasite svoj stol raznobojnim uskršnjim jajima. Možete ih posložiti u ukrasnu zdjelu, razbacati po sredini stola ili ih čak objesiti na središnji dio grane.

 • Prsteni za salvete: Izradite ili kupite prstene za salvete na temu Uskrsa. Možete ih izraditi koristeći materijale kao što su vrpce, špage i mini ukrase u obliku zečića, pilića ili jaja.

 • Kartice s mjestima: Izradite personalizirane kartice s mjestima za svoje goste koristeći male ukrase na temu Uskrsa ili uključivanjem mini čokoladnih jaja u svako mjesto.

 • Elementi u obliku uskršnjeg zeca: uključite elemente s temom zeca u svoj stolni dekor. To može uključivati tanjure u obliku zečića, držače za salvete ili čak slatke figurice zečića.

 • Proljetno lišće: integrirajte svježe ili umjetno zelenilo i lišće kako biste svom stolu dali prirodan i osvježavajući dojam. Stavite grančice zelenila ili male lončanice kao dio središnjeg dijela.

 • Uskršnja posteljina: koristite stolnjake, podmetače i salvete s uskršnjim uzorcima, poput zečića, pilića ili ukrašenih jaja.

 • Minijaturni dekor: upotrijebite male ukrasne predmete kao što su ptičja gnijezda, kućice za ptice i male figurice kako biste dodali otkačenost i šarm svom stolu.

 • Svijeće: Uključite svijeće u nježnim proljetnim bojama ili uskrsne oblike poput svijeća s jajima ili zečićima kako biste stvorili topao i ugodan ambijent.

 • Uskrsni konfeti: razbacajte konfete s temom Uskrsa ili male ukrasne elemente po stolu za razigrani štih.

 • Čaše za jaja: ako kao dio obroka poslužujete kuhana jaja, koristite ukrasne čaše za jaja koje odgovaraju vašoj uskršnjoj temi.

 • Lanene ili presvlake: Postavite lanene ili presvlake na sredinu stola kao podlogu za središnji dio i ukrase.

 • Uskrsni tanjuri i pribor za jelo: upotrijebite tanjure i pribor za jelo s motivima Uskrsa ili proljetnim motivima kako biste povezali temu.

 • Desertni izlog: postavite desertni izlog s poslasticama na temu Uskrsa kao što su kolačići, kolačići i torta ukrašena pastelnom glazurom.

Ne zaboravite da je ključ zabave i kreativnosti s dekoracijom vašeg uskršnjeg stola. Pomiješajte i uskladite različite elemente kako biste stvorili postav stola koji odražava vaš osobni stil i dodaje svečani štih vašem blagdanskom slavlju.