Vrtne stolne lampe

26 items total
Prenosiva stolna lampa SPIRIT L, LED, krem, Blomus
69,56 €
BM66065
Stalak ELEVATION za stolni kamin SPIN 120, sivi, Höfats
36,75 €
HO090201
Metar GENTS, 3 m, svijetlo siva, Blomus
Metar GENTS, 3 m, svijetlo siva, Blomus
Online na zalihama (2 pcs)
138 €
BM66237
Prenosiva stolna lampa SPIRIT J, LED, srebrno siva, Blomus
42,79 €
BM66060
Stalak ELEVATION za stolni kamin SPIN 120, zlatni, Höfats
43,05 €
HO00012
Stalak ELEVATION za stolni kamin SPIN 120, crni, Höfats
46,20 €
HO00011
Prenosiva stolna lampa SPIRIT XL, LED, tamno siva, Blomus
138 €
BM66236
Prenosiva stolna lampa IRIS, 18 cm, LED, srebrna, aluminij, Blomus
New
BM67045
Prenosiva stolna lampa ANI MINI, 21 cm, LED, bijela, aluminij, Blomus
New
BM67073
Prenosiva stolna lampa FAROL MINI, 19,5 cm, LED, bijela, aluminij, Blomus
New
BM67046
Prenosiva stolna lampa LIGHT TO GO, organsko siva, Koziol
66,15 €
KOZ3799670
Prenosiva stolna lampa SPIRIT L, LED, siva, Blomus
69,56 €
BM66063
Prenosiva stolna lampa SPIRIT L, LED, toplo siva, Blomus
69,56 €
BM66064
Prenosiva stolna lampa SPIRIT J, LED, krem, Blomus
42,79 €
BM66062
Prenosiva stolna lampa SPIRIT J, LED, siva, Blomus
42,79 €
BM66061
Up
More products

Vanjske stolne svjetiljke - transformirajte svoju vanjsku oazu s modernim osvjetljenjem

Koje su razlike između vanjskih i unutarnjih stolnih svjetiljki?

S vanjskim stolnim svjetiljkama možete brzo poboljšati atmosferu u svojim vanjskim prostorima. Ove stolne svjetiljke, kao i njihovi ekvivalenti za unutarnje prostore, mogu stvarati sjene, slapati svjetlo preko površina i dati ružičasti, ambijentalni sjaj koji poboljšava vaše vrijeme za odmor i opuštanje ili zabavu na otvorenom.

Stolne svjetiljke za unutarnju i vanjsku upotrebu razlikuju se na nekoliko važnih načina, a jedan od njih je vrsta materijala od kojeg su izrađene. Svjetiljke za vanjsku upotrebu proizvode se od materijala otpornih na vremenske uvjete kao što su čvrsta plastika i nehrđajući čelik kako bi izdržale različite vremenske uvjete.

Vanjske stolne svjetiljke također se uglavnom napajaju USB kabelom ili punjivim baterijama za jednostavnu upotrebu na otvorenom, za razliku od unutarnjih stolnih svjetiljki koje se često spajaju izravno u utičnicu. Također često koriste tehnologiju rasvjete pogodnu za vanjsku upotrebu, kao što je LEDs, a također su napravljeni imajući na umu trajnost i korisnost.

Koje su prednosti korištenja vanjskih stolnih lampi?

Korištenje vanjskih stolnih svjetiljki može ponuditi nekoliko prednosti za vaše vanjske prostore, kao što su terase, terase, vrtovi i vanjske blagovaonice. Evo nekoliko prednosti ugradnje vanjskih stolnih svjetiljki u vaš vanjski dekor:

  • Ambijent i atmosfera: vanjske stolne svjetiljke pružaju meku, ambijentalnu rasvjetu koja stvara ugodnu i primamljivu atmosferu. Oni mogu pretvoriti vaš vanjski prostor u udobno proširenje vašeg unutarnjeg dnevnog prostora.

  • Poboljšana estetika: vanjske stolne svjetiljke dodaju dašak stila i elegancije vašem vanjskom uređenju. Dolaze u različitim dizajnima, od modernih i elegantnih do rustikalnih i tradicionalnih, što vam omogućuje da odaberete svjetiljku koja nadopunjuje vašu cjelokupnu estetiku dizajna.

  • Funkcionalna rasvjeta: vanjske stolne svjetiljke nude praktičnu rasvjetu za aktivnosti poput čitanja, objedovanja ili zabave nakon što padne mrak. Omogućuju fokusirano osvjetljenje na stolovima, olakšavajući gledanje i uživanje u vanjskom prostoru noću.

  • Radna rasvjeta: kada se postave na vanjske stolove za blagovanje ili radna područja, vanjske stolne svjetiljke pružaju radnu rasvjetu, čineći je praktičnijom za pripremu hrane, igranje igara ili sudjelovanje u drugim aktivnostima.

  • Produljena upotreba: s vanjskim stolnim svjetiljkama možete produžiti korištenje vanjskog prostora na večer i noć. Ovo je posebno korisno za okupljanja, zabave ili jednostavno uživanje u mirnoj večeri na otvorenom.

Mogu li koristiti vanjska stolna lampa u zatvorenom prostoru?

Vanjske stolne svjetiljke su nevjerojatno prilagodljive i mogu se koristiti za osvjetljavanje različitih unutarnjih i vanjskih prostora. Bez obzira na to gdje se okupljanja i zabave održavaju, vanjska rasvjeta ključna je za uljepšavanje okoline i stvaranje okruženja koje djeluje toplo, prijateljski i vizualno ugodno. Pregledajte naš izbor vanjskih stolnih svjetiljki koje se nude u raznim dizajnima, nijansama, oblicima i proizvođačima, uključujući dobro poznate Eva Solo i Rosendahl .

Ako želite dodati nešto novo svojim vrtnim postavkama, možete kupiti i vanjska solarna svjetla, vanjske svjetiljkei vrtne svjetiljke.