WÜSTHOF Classic Ikon creme

10 items total
Kuharski nož CLASSIC IKON CREME, 20 cm, Wüsthof
164 €
WU4596020
Nož za otkoštavanje CLASSIC IKON CREME, 14 cm, Wüsthof
129 €
WU46160
Nož za odreske CLASSIC IKON, 12 cm, krem, Wüsthof
106 €
WU40960
Nož za rezbarenje CLASSIC IKON, 20 cm, krem, Wüsthof
158 €
WU4506020
Nož za kruh CLASSIC IKON, 20 cm, krem, Wüsthof
127 €
WU4166020
Nož za rezbarenje CLASSIC IKON, 12 cm, Wüsthof
110 €
WU4086012
Univerzalni nož CLASSIC IKON, 16 cm, krem, Wüsthof
134 €
WU4506016
Santoku nož CLASSIC IKON CREME 17 cm, Wüsthof
158 €
WU41760
Kuharski nož CLASSIC IKON, 16 cm, krem, Wüsthof
127 €
WU4596016
Nož za rezbarenje CLASSIC IKON, 9 cm, krem, Wüsthof
94,99 €
WU4086009

Kolekcija proizvoda Wüsthof CLASSIC IKON CREME redefinira eleganciju kuhinjskog pribora za jelo. Ova kolekcija prikazuje zadivljujući raspon noževa i dodataka koji besprijekorno spajaju precizno inženjerstvo s bezvremenskim, kremasto bijelim dizajnom, što ga čini vrhunskim izborom i za kućne kuhare i za profesionalce.

Srž kolekcije CLASSIC IKON CREME su njezine iznimne oštrice, pomno izrađene od nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika. Ove su oštrice poznate po svojoj izvanrednoj oštrini i otpornosti, osiguravajući da zadrže oštricu oštru poput žileta čak i nakon dugotrajne uporabe.

Ono što doista ističe kolekciju CLASSIC IKON CREME su njezine ručke, koje nisu samo udobne za držanje, već su i vizualno upečatljive. Kremasto bijele ručke dizajnirane su s gracioznom i ergonomskom konturom koja prirodno pristaje vašoj ruci, pružajući vrhunsku ravnotežu i kontrolu tijekom zadataka rezanja, rezanja na kockice i sjeckanja.

U kolekciji CLASSIC IKON CREME otkrit ćete opsežan izbor vrsta noževa, od kojih je svaki projektiran kako bi bio izvrstan u određenim kulinarskim zadacima. Od svestranih kuharskih noževa do preciznih noževa za guljenje, ovi noževi zadovoljavaju vaše potrebe kuhanja s preciznošću i stilom.

Osim toga, kolekcija nudi setove noževa koji dolaze u kompletu s elegantnim blokom za pohranu, držeći vaše noževe organiziranima i lako dostupnima, a istovremeno poboljšavaju estetiku vaše kuhinje.

Kao što je karakteristično za Wüsthof, noževi CLASSIC IKON CREME napravljeni su da izdrže napor svakodnevne uporabe, osiguravajući da zadrže svoje performanse i dugovječnost tijekom vremena.

Za one koji traže izvrsnost u funkcionalnosti i ljepoti, Wüsthof CLASSIC IKON CREME kolekcija je ultimativni izbor. Poboljšajte svoje kulinarske vještine i kuhinjski dekor s ovim fino izrađenim noževima.

Ukratko, kolekcija proizvoda Wüsthof CLASSIC IKON CREME kombinira preciznu izradu s bezvremenskim kremasto bijelim dizajnom za pružanje izvanrednog kuhinjskog iskustva. Sa svojim iznimno oštrim oštricama, ergonomskim ručkama i izdržljivošću, ovi noževi predstavljaju primjer Wüsthofove nepokolebljive predanosti kvaliteti. Istražite kolekciju CLASSIC IKON CREME danas i unesite eleganciju i izvedbu u svoje kulinarske pothvate.