Posuda za creme brulee FRENCH CLASSICS, 12 cm, 160 ml, REVOL

Code: RV645056
Brand: REVOL
9,45 €
Online na zalihama (1 pcs)

Serija posuđa French Classic izrađena je od visokokvalitetnog francuskog porculana REVOL koji je 100% prirodan i ne sadrži kadmij i olovo. Neporozan je i ne upija nikakve masnoće, bakterije i mirise te jamči higijensku pripremu hrane za vas i vaše najmilije. Ovaj porculan dobro podnosi toplinske udare, može se koristiti u pećnici (+300 °C), mikrovalnoj pećnici i zamrzivaču, a može se prati i u perilici posuđa. Serija French Classic svojim dizajnom odaje počast francuskoj gastronomiji. Na primjer, možete odabrati ovu zdjelu, koja je idealna za pečenje manjih porcija.

Detailed information

Product detailed description

Serija posuđa French Classic izrađena je od visokokvalitetnog francuskog porculana REVOL koji je 100% prirodan i ne sadrži kadmij i olovo. Neporozan je i ne upija nikakve masnoće, bakterije i mirise te jamči higijensku pripremu hrane za vas i vaše najmilije. Ovaj porculan dobro podnosi toplinske udare, može se koristiti u pećnici (+300 °C), mikrovalnoj pećnici i zamrzivaču, a može se prati i u perilici posuđa. Serija French Classic svojim dizajnom odaje počast francuskoj gastronomiji. Na primjer, možete odabrati ovu zdjelu, koja je idealna za pečenje manjih porcija.

Glavne prednosti:

  • Praktična porculanska posuda
  • Jedinstvena serija French Classic
  • 100% prirodni neporozni porculan
  • Bez štetnih tvari
  • Ne upija mirise, masnoće i bakterije
  • Otporan je na toplinske šokove
  • Prikladno za pećnicu, mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa

Tehnički podaci:

  • Materijal: porculan
  • bijela boja
  • Zapremina: 160 ml
  • Promjer: 12 cm
  • Visina: 3 cm

Additional parameters

Category: zdjele za jelo
Weight: 0.25 kg
Boja: Bijela
Materijal: Porculan
Kapacitet: 0,2 l
Informacije o proizvodu: Sigurno za pranje u perilici posuđa
Vrsta proizvoda: Zdjela2
Margin: E
Veličina: 12 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: