zidni satovi

10 items total
Radio kontroliran zidni sat RONO, ⌀ 24 cm, crna, Blomus
108 € –7 %
99,65 €
BM65895
Zidni sat CRONO, ⌀ 30,5 cm, Blomus
124 € –8 %
Zidni sat CRONO, ⌀ 30,5 cm, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
114 €
BM65436
Zidni sat TEMPUS W4, 31 cm, bijela, Philippi
79 €
PHP183021
Zidni sat TEMPUS W4, 20 cm, bijela, Philippi
59 €
PHP183023
Zidni sat TEMPUS 25 cm, siva, Philippi
Zidni sat TEMPUS 25 cm, siva, Philippi
Online na zalihama (1 pcs)
59 €
PHP183019
Radio kontroliran zidni sat RONO, ⌀ 24 cm, bijela, Blomus
108 € –7 %
99,65 €
BM65894
Zidni sat OBUD S, 20 cm, kaki, Blomus
74,99 € –7 %
Zidni sat OBUD S, 20 cm, kaki, Blomus
Online na zalihama (4 pcs)
69,30 €
BM65909
Zidni sat OBUD, 20 cm, smeđa, Blomus
74,99 € –7 %
Zidni sat OBUD, 20 cm, smeđa, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
69,30 €
BM65907
Zidni sat OBUD D, 40 cm, kaki, Blomus
127 € –23 %
Zidni sat OBUD D, 40 cm, kaki, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
96,60 €
BM65912

Zidni satovi - moderan i elegantan dodatak vašem domu

Elegantan zidni sat - nešto više od samog alata za praćenje vremena

Zidni satovi služe kao više od samo funkcionalnih uređaja za mjerenje vremena; također imaju potencijal da postanu zadivljujući komadi interijera. Sa širokim spektrom dostupnih stilova, veličina i dizajna, zidni satovi mogu se neprimjetno integrirati u bilo koji interijer, od minimalističkog preko vintage do modernog chica. Dobro odabran zidni sat može djelovati kao žarišna točka, privlačeći pozornost i dodajući karakter sobi. Veliki, ukrašeni zidni satovi mogu stvoriti dramatičan dojam, dok elegantni, suvremeni dizajni mogu pridonijeti osjećaju nenametljive elegancije. Dodatno, zidni satovi nude praktičnu prednost jer pomažu uspostaviti osjećaj za ritam i organizaciju u prostoru, pomažući u upravljanju vremenom. Bilo da su samostalni komad ili integrirani u odabrani zid galerije, zidni satovi imaju moć poboljšati estetiku prostorije dok ispunjavaju svoju funkcionalnu ulogu, što ih čini svestranim i dojmljivim elementom interijera.

U Kulina nudimo mnogo različitih vrsta ukrasa za dom uključujući okvir za fotografije, vaze ili figurice.

Koja je idealna veličina a zidni sat?

Ovo je škakljivo pitanje jer ne postoji određena veličina koja odgovara svima, a izbor ovisi o vašem ukusu. Ako želite svoje zidni sat da biste bili nježan ukrasni predmet ili statement komad koji privlači svu pozornost, tada je tipična veličina koju biste trebali nabaviti od 15 do 31 cm.

Najbolja opcija za nenametljiv štih su zidni satovi od 25-45 cm. Ovi setovi zidnih satova dodaju boju ili svjetlucavu privlačnost bez nadjačavanja ostalih elemenata dizajna.

Jednako tako možete istaknuti odabirom veće veličine, poput 50 ili 71 cm. Kako biste ga još više istaknuli, razmislite o dodavanju okvira s teksturom koja privlači pažnju, poput ručno rezbarenog drvenog ili ručno oslikanog metalnog okvira.

Gdje može a zidni sat biti postavljen?

Mnogo je stvari koje treba uzeti u obzir kada odlučujete gdje staviti a zidni sat, poput osobnog izbora, uređenja prostora i sl. Zid možete koristiti u:

  • Dnevni boravak: možete ga staviti iznad kamina, na zid preko puta TV-a ili na zid koji prima puno prirodnog svjetla u vašoj dnevnoj sobi.
  • Kuhinja: A zidni sat u kuhinji može vam pomoći da pratite vrijeme dok pripremate jela u kuhinji.
  • Spavaća soba: Imati zidni sat u spavaćoj sobi također vam može pomoći da ustanete na vrijeme ujutro i vratite se za noć u pristojno vrijeme.

Imajte na umu da niste ograničeni na gore navedena područja i da možete pozicionirati svoje zidni sat gdje god želite. Također možete kupiti budilice i stolne satove satove na našoj web stranici.

Može li se pokloniti sat?

Bez sumnje da, zidni satovi su izvrstan poklon. Za svaki događaj, bilo rođendan, godišnjicu ili useljenje, naprave koristan i ljubazan poklon. Također su među najmodernijim, najpovoljnijim i najkorisnijim darovima koje netko može dati.

Međutim, ključno je uzeti u obzir preferencije i stil primatelja pri odabiru satova kao poklona budući da oni dolaze u velikom izboru stilova, od konvencionalnih do suvremenih. Također se često izrađuju od raznih materijala, uključujući nehrđajući čelik, papir i aluminij.