ZWILLING Sorrento

8 items total
Čaša za čaj SORRENTO, set od 2 kom, 240 ml, Zwilling
28,51 € –22 %
22,05 €
ZW39500077
Čaša za kavu SORRENTO, set od 2 kom, 200 ml, Zwilling
24,75 € –7 %
22,79 €
ZW39500076
Čaše za espresso SORRENTO, set od 2 kom, 80 ml, Zwilling
24,75 € –23 %
18,90 €
ZW39500075
Čaša za viski SORRENTO, set od 2 kom, 270 ml, Zwilling
31,20 € –32 %
21 €
ZW39500215

Kolekcija ZWILLING Sorrento dokaz je težnje brenda ka inovacijama i kvaliteti u svijetu posuđa za piće. Dizajniran kako bi poboljšao vaše iskustvo ispijanja pića, Sorrento nudi niz stiliziranog i funkcionalnog posuđa za poboljšanje vašeg iskustva ispijanja pića.

Jedna od ključnih značajki kolekcije Sorrento je stakleni dizajn s dvostrukim stijenkama. Ovaj inovativni dizajn ne samo da daje dašak elegancije staklu, već također osigurava izvrsnu izolaciju. Vaši topli napitci ostaju topli, a hladni osvježavajući, dok vanjsko staklo ostaje hladno na dodir.

Borosilikatno staklo koje se koristi u Sorrento posuđu nije samo lijepo, već je i izdržljivo. Otporan je na toplinske udare, što znači da možete sigurno prijeći s toplih na hladne napitke bez brige o pucanju ili lomljenju. Ova izdržljivost osigurava da će Sorrento stakleno posuđe biti dugotrajan dodatak vašoj kolekciji.

Bez obzira uživate li u jutarnjem cappuccinu ili popodnevnom ledenom čaju, stakleno posuđe Sorrento poboljšat će okus i miris vaših pića. Prozirno staklo omogućuje vam da cijenite vizualni aspekt svojih pića, dok dvostruka izolacija održava idealnu temperaturu.

Sorrento naočale su dizajnirane imajući na umu ergonomiju. Udoban oblik koji se lako drži osigurava sigurno držanje, što ih čini užitkom koristiti u svakodnevnim i posebnim prilikama. Osim toga, moderan dizajn će vašem postavljenom stolu dodati dašak sofisticiranosti.

Ukratko, ZWILLING Sorrento je kolekcija koja spaja oblik i funkciju u svijetu posuđa za piće. Sa svojim staklenim dizajnom s dvostrukim stijenkama, izdržljivim borosilikatnim staklom i elegantnom estetikom, Sorrento poboljšava vaše iskustvo ispijanja pića, bilo da ispijate toplu kavu ili hladni koktel. Nadogradite svoju kolekciju posuđa Sorrento čašom danas.