Balzamična glazura 150 ml, šipak, Giusti
Code: GIU753100 dana za povrat Besplatno i bez gnjavaže
Certified shop: 9,3 / 10300+ provjerenih recenzije
Šaljemo istog danaNaručite prije 12:00
50 000+ ocjena proizvodaOd naših kupaca
Product detailed description
Glavne prednosti:
- balzamična glazura s narom, koja kombinira slatkoću voća s nježnom kiselošću octa
- Ističe se gustom konzistencijom i prepoznatljivom voćnom aromom, idealnom za modernu kuhinju i kreativno začinjavanje jela.
- Nar daje glazuri intenzivan okus koji će svakom jelu dodati svježu, slatko-kiselu notu.
- odlično se slaže s divljači i crvenim mesom, poput odrezaka od govedine, pečene patke ili janjetine
- Savršeno nadopunjuje jela od povrća poput pečene palente, tikvica s roštilja ili ratatouillea od povrća.
- Također je prikladan za rižoto, gdje njegovi voćni tonovi obogaćuju tradicionalne kombinacije poput parmezana, gljiva ili maslaca.
- Može se koristiti i pri pripremi predjela - na primjer, kao ukras na brusketi, tapenadi ili hladnim salatama.
- U području deserta, prekrasno se ističe kao završni detalj na tortama, biskvitnim desertima ili čokoladnim tartletima.
- Zbog svoje konzistencije idealan je za ukrašavanje tanjura i stvaranje suptilnih, estetskih akcenata prilikom posluživanja.
- Njegov svježi voćni okus impresivan je i kada se pripremi topao i kada se poslužuje hladan, a da pritom ne izgubi intenzitet.
- Sastav uključuje balzamični ocat iz Modene, mošt od grožđa, sok od nara i prirodne zgušnjivače
- Proizvod je pakiran u plastičnu bočicu od 150 ml, ima rok trajanja od 36 mjeseci i preporučuje se čuvanje u hladnjaku.
Dodatne informacije:
- volumen: 150 ml
- Sastojci: balzamični ocat iz Modene, mošt od grožđa, sok od nara, prirodni zgušnjivači
Additional parameters
| Category: | Balzamična glazura |
|---|---|
| Weight: | 0.2 kg |
| EAN: | 8006911002074 |
| Materijal: | Staklo |
| Kapacitet: | 0,15 l |
| Vrsta proizvoda: | Začini |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment