Čajne svijeće

51 items total
Svjećnjak za čajne svijeće LICHTERMEER Philippi 23 cm crni
51,45 €
PHP119002
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA CITY, bijela, Kähler
60,90 €
KHL693521
Ukrasna posuda ARENA 30 cm, srebro, Philippi
121 €
PHP123076
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA CHURCH, bijela, Kähler
41,90 €
KHL691102
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA TIVOLI GLASSALEN, bijela, Kähler KHL691074
Svjećnjak za čajne svijeće URBANIA TIVOLI ENTRANCE, bijela, Kähler KHL691060
Uljna lampa LUCIE 17,5 cm, amber, Stelton
43,68 €
SN4971
Držač za svijeće CALMA, 14 cm, svijetlo siva, Blomus
16,01 €
BM65432
Uljna lampa LUCIE 17,5 cm, plava, Stelton
43,68 €
SN4972
Svjećnjak za čajne svijeće, 7 cm, bordo, Lyngby
23,94 €
LY201291
Držač za svijeće GRAVITY CANDLE M90, Höfats
50,40 €
HO080102
Svjećnjač za čajne svijeće LIFT L 20 cm, Philippi
32,55 €
PHP129014
Svjećnjak za čajne svijeće LINE, 17 cm, siva, Philippi
41,90 €
PHP107013
Držač za svijeće CALMA S, 14 cm, čelično siva, Blomus
18,15 €
BM66189
Up
More products

Držači za čajne lampice – za dekorativno osvjetljenje vaše sobe

Što je držač za čajnu svijeću?

Držač za čajnu svijeću vrsta je svijećnjaka napravljenog posebno za smještaj čajne svijeće. Čajne svijeće male su kuglaste svijeće. Držači za čajne svijeće dostupni su u mnogo različitih dizajna, dimenzija i materijala, kao što su staklo, metal, keramika i nehrđajući čelik.

Držači za čajne svjetiljke mogu biti obični i jednostavni ili pomno izrađeni i ukrašeni različitim akcentima poput dragulja, perli ili uzoraka. U Kulina nudimo dizajnirane držače za čajne svijeće poznatih marki kao što su Philippi, Eva Soloi Blomus. Naši svjećnjaci interijeru će dodati intimnu atmosferu i mrvicu sjajnog dizajna!

Držači za čajne lampice često se koriste kao ukrasni predmeti kako bi prostor bio privlačan i topao. Mogu se postaviti na police, stolove ili bilo koju drugu ravnu površinu kako bi ponudili nježno, treperavo svjetlo tom području. Držači za čajne svjetiljke također se mogu koristiti za davanje osjećaja elegancije i ljepote dekoru tijekom posebnih događaja ili prigoda kao što su vjenčanja, banketi ili zabave.

Čajne svijeće također se mogu koristiti s nekim lampionima - posebno onima koji nalikuju malim kućicama.

Gdje mogu koristiti držače za čajne svjećice?

Možete koristiti držače za čajne svjetiljke kako biste stvorili toplu, primamljivu atmosferu u svom domu. Slijede neka tipična područja u kojima se koriste držači za čajne svijeće:

  • Blagovaonski stol: svom stolu za blagovanje možete dodati držače za čajne svjetiljke kako biste ga učinili toplim i ugodnim dok jedete i kada pozivate prijatelje na večeru
  • Dnevna soba: držači za čajne svjetiljke također se mogu postaviti na stoliće za kavu, pomoćne stoliće ili police kako bi vašem životnom prostoru dodali topao i privlačan sjaj.
  • Prozorska daska: na prozorsku dasku možete staviti držače za čajne svjetiljke kako bi vaša kuća bila mirna i spokojna, ali držite ih dalje od zavjesa.
  • Kupaonica: držači čajnih svjetiljki mogu se koristiti za stvaranje atmosfere kao u toplicama kada se kupate u umirujućoj kupki u kupaonici.
  • Spavaća soba: da biste stvorili mirnu i romantičnu atmosferu u svojoj spavaćoj sobi, postavite držače za čajne svjetiljke na komode ili noćne ormariće.

Općenito, držače za čajne svjetiljke možete koristiti u bilo kojoj prostoriji u vašem domu kako biste dali umirujući, ugodan sjaj, prilagodljivi su i mogu se koristiti za stvaranje raznih raspoloženja i okruženja.

Jesu li držači za čajne svjećice dobra ideja za poklon?

Držači čaja, kao i svi svijećnjaci ili svijeće, izvrsni su pokloni. Prekrasnu mirisnu svijeću možete ponuditi kao poklon voljenoj osobi ili prijatelju da izrazite svoju strast i ljubav.

Prilikom odabira poklona svakako provjerite našu ponudu konusnih i stolnih svijećnjaka, mirisnih svijeća i difuzora za dom.