Čelične tave de Buyer
Francuske tave od ugljičnog čelika
za cijeli život
de Buyer — kultne čelične tave od 1830
Francuski brend de Buyer pravi je majstor u umijeću izrade tava. Tava od ugljičnog čelika „stari poput vina” i što je dulje i češće koristite, to su njezina svojstva bolja.

Prirodno neprianjajuće
Ugljični čelik upotrebom postaje neprianjajući. Tamni premaz na površini upravo je ono što tražite. Nakon kuhanja je tavu dovoljno samo obrisati papirnim ručnikom, tanak sloj ulja samo će pomoći u njezinom očuvanju.

Optimalno pečenje
Čelik savršeno i ravnomjerno provodi toplinu. Također je čvrst i stabilan pa se s vremenom ne izboči u sredini poput laganih tava s neprianjajućim premazom. Vaši će odresci i palačinke uvijek biti savršeno pečeni na cijeloj površini.

100 % prirodne
Napravljen od 99 % željeza i 1 % ugljika, čelik je 100 % prirodan materijal. Tave dolaze sa zaštitnim premazom od organskog pčelinjeg voska. Ekološki su prihvatljiv proizvod koji se može reciklirati uz dugi vijek trajanja.

Preukusno jelo
Tava s neprianjajućom završnom obradom ne može to učiniti – reakcija tamnjenja. Na čeliku ili lijevanom željezu meso će se brzo ispeći. Na površini se stvara ukusna korica, a sok ostaje unutra. Zapečeno izvana a sočno iznutra = puno ukusnije jelo.
„de Buyer tave su francuska tradicija kroz i kroz. Zakivanje i kontrola se i dalje vrše ručno. Pčelinji vosak kojim su zaštićene u proizvodnji potječe od pčela iz košnica pored tvornice. Ugljični čelik se nakon pečenja ponaša kao neprianjajuća tava, a to je čisto prirodan i zdravstveno ispravan materijal. A praviti francuske crêpes na tavi koju je ručno izradio Francuz zaista ima nešto posebno. :-)“
Antonín Štětina, ravnatelj Kulina.