Dresir vrećice

4 items total
Dresir vrećica, 40 cm, tekstil, de Buyer
12,50 €
DB485640N
Dresir vrećica, za višekratnu upotrebu, najlon, de Buyer
13,86 €
DB485946
Dresir vrećica, 40 cm, 100 kom, de Buyer
34,34 €
DB434840N
Dozator za tijesto GOOD GRIPS, 1,0 l, crna, plastika, OXO
27,09 €
OXO11231000

Slastičarski rukavi - odličan alat za ljubitelje pečenja

Što su slastičarski tuljci?

Navlaka za slastice, koja se ponekad naziva i "vrećica za tijesto" ili "vrećica za pecivo", stožasti je pribor za pečenje - vrećica s rupom na samom kraju i savjet za ukrašavanje torti ili muffina, pita, kolačića i ostalih peciva. Neki nastavci za slastice su jednokratni, neki se mogu ponovno koristiti, a kada kupite set za ukrašavanje koji uključuje slastičarsku vrećicu, obično dobijete i set zamjenjivih vrhova s različitim veličinama rupa i perforacijama za različite vrste uzoraka kreme.

Za što možete koristiti vreću za cijev?

Postoji nekoliko namjena slastičarskog omotača koje bi vam mogle biti iznimno korisne. Što možete učiniti s vrećom za cijev?

  • ukrašavanje torti, kolačića i svih vrsta peciva
  • istiskivati tijesta, smjese, kreme i tučene bjelanjke na limove za pečenje
  • stilizirajte svoje jelo cijeđenjem pire sastojaka poput krumpira na tanjure ili pladnjeve

Kako odabrati pravu vreću i kako je koristiti?

Prije svega trebate provjeriti recept, pročitati upute za pečenje i pogledati ilustracije kako biste odlučili koju vrstu vrha za svoju vrećicu za cijev koristiti.

U Kulina možete dobiti oboje - jednokratne i višekratne slastice, a izbor ovisi o receptu i vašim osobnim preferencijama.

  • slastičarske vrećice za jednokratnu upotrebu jednostavnije su za korištenje, ne morate ih čistiti, a ako vrećicu za tijesto koristite samo s vremena na vrijeme, također je moguće napraviti DIY vrećicu za tijesto od plastične vrećice koju koristite za primjerice zamrzavanje .
  • međutim, ako često pečete i ukrašavate kolače, ako vam je potrebno puno kreme ili glazure i ako želite koristiti ekološki prihvatljiva rješenja, trebali biste odabrati višekratni slastičarski omot od pamuka ili najlona.

Kako se pune tuljci za slastice?

Trebat će vam velika čaša ili čaša da presavijete rubove omota slastica preko vrha velike, prazne posude. To ga održava na mjestu dok gumenom lopaticom stavljate kremu ili glazuru iz zdjelice u vrećicu.

Napunite vrećicu otprilike do dvije trećine. Omogućit će vam bolju kontrolu nad količinom kreme koju istisnete iz vrećice. Kako bi glazura ostala na mjestu, možete zavrnuti vrećicu i zavezati je na vrhu.

U Kulina pronaći ćete slastičarske navlake marke de Buyer, ali i mnoge druge dodatke za pečenje kao što su tepsije za pečenje, lopatice za ukrašavanje i glazuru i poslužitelji za kolače.