Električno kuvalo KitchenAid

8 items total
Električno kuhalo, 1,25 l, kraljevsko crvena, KitchenAid
135 €
KA5KEK1222EER
Električno kuhalo, 1,7 l, kraljevsko crvena, KitchenAid
198 €
KA5KEK1722EER
Električno kuhalo 5KEK1522EPP, 1,5 l, zelena boca, KitchenAid
261 €
KA5KEK1522EPP
Električno kuhalo ARTISAN, 1,5 l, crno lijevano željezo, KitchenAid KA5KEK1522EBK
Električno kuhalo ARTISAN, 1,5 l, crna, KitchenAid
261 €
KA5KEK1522EOB
Električno kuhalo KA5KEK1522EIB, 1,5 l, tinta plava, KitchenAid
261 €
KA5KEK1522EIB
Električno kuhalo ARTISAN 5KEK1522ECA, 1,5 l, metalik crvena , KitchenAid KA5KEK1522ECA

Otkrijte Elegantne i Funkcionalne Električne Kotlove KitchenAid.

Unaprijedite svoje kulinarsko iskustvo sa izuzetnim izborom električnih kotlova KitchenAid. Ovi kotlovi su dizajnirani sa veštinom kako bi spojili stil i funkcionalnost, čineći ih nezamenljivim partnerima u svakoj savremenoj kuhinji.

KitchenAid električni kotlovi su mnogo više od običnih kuhinjskih pomagala: oni su prepoznatljivi komadi koji dodaju notu elegancije vašem radnom prostoru. Pažljivo obrađeni dizajni, visokokvalitetni materijali i širok spektar boja odgovaraju dekoraciji vaše kuhinje.

Ali to nije samo izgled - KitchenAid električni kotlovi su takođe dizajnirani za izvanredne performanse. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji zagrevanja, voda se brzo i efikasno zagreva. Jednostavne kontrole i ergonomske drške omogućavaju jednostavno točenje, pretvarajući proces pripreme čaja ili kafe u pravo zadovoljstvo.

Bilo da volite tradicionalno kuvanje čaja na šporetu ili električni kotao sa modernim funkcijama, KitchenAid nudi širok izbor opcija. Uživajte u preciznoj kontroli temperature, praktičnim funkcijama poput održavanja toplote i brzog ključanja, koje štede vreme i energiju.

Sigurnost je ključna, a KitchenAid električni kotlovi su opremljeni sa raznim mehanizmima zaštite, uključujući automatsko isključivanje i zaštitu od rada bez vode. To vam pruža mir i sigurnost tokom svakodnevnih aktivnosti u kuhinji.

Od jutarnje šolje čaja do trenutno ključale vode za kuvanje, KitchenAid električni kotlovi su svestrani partneri koji zadovoljavaju vaše potrebe za napicima i kuvanjem. Takođe su odličan poklon za svakog kućnog šefa ili ljubitelja čaja.

Unapredite svoju kuhinju savršenim spojem stila i funkcionalnosti - istražite širok izbor električnih kotlova KitchenAid i dodajte dozu sofisticiranosti svakodnevnoj rutini!