Pokloni za ljubitelje kave

Popis
 

Gifts for coffee lovers

Gifts for those who like to enjoy a good cup of coffee in the morning. Because with the right tools, you can make a perfect cup at home!

Like in a coffee house

Those coffee lovers who love the traditional way of preparing coffee will be thrilled by a stylish french press. For a home that smells of coffee almost all the time, the best gift will be an automatic coffee machine, drip coffee maker or a stylish lever coffee machine to make coffee like a real barista. Coffee lovers who are always on the run will be delighted by a pod coffee machine.

Popis Popis Popis

Milk foam in a breeze

Do they love cappuccino, iced coffee or caffé latte? Then they will be happy to unwrap a stylish milk frother. It whips milk in seconds!

Popis

For serving

You don't need to serve coffee only in a mug or a cup. Coffee glasses are a bit retro but very trendy. And they look beautiful if you serve coffee with milk foam.

Popis Popis Popis
33 items total
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
171 € –18 %
Pjenilica za mlijeko SPUMA 700, Severin
Online na zalihama (64 pcs)
138,60 €
SEVESM3587
Kutija za kavu KULT, WMF
Kutija za kavu KULT, WMF
Online na zalihama (25 pcs)
63,32 €
WM0630976030
Čaša za espresso NERO, set od 2 kom, 80 ml, dvostruke stijenke, Blomus BM63652
Aparat za moka kavu LA CONICA, 150 ml, plava ručka, Alessi
305 €
AL90002100
Mlinac za kavu STELIO, WMF
100 € –14 %
Mlinac za kavu STELIO, WMF
Online na zalihama (1 pcs)
85,05 €
WM417070011
Čaša za kavu COFFEE TIME, 225 ml, set od 4 kom, WMF
21,99 € –9 %
19,95 €
WM0948642040
Putni aparat za kavu AESP-312, Akai
208 € –11 %
Putni aparat za kavu AESP-312, Akai
Online na zalihama (7 pcs)
184 €
AKAESP312
Aparat za espresso kavu OSSIDIANA, 150 ml, crni, Alessi
81,90 €
ALMT183B
Poluautomatski aparat za kavu ARTISAN 5KES6503ECA, crvena metalik, KitchenAid KA5KES6503ECA
Aparat za kavu na kapanje KA 4813, sa mlincom za kavu, Severin
176 € –18 %
144 €
SEVEKA4813
Žlica za espresso NUOVA, set od 6 kom, WMF
20,90 €
WM1291386040
Čaša za kavu NERO, 200 ml, dvostruka stijenka, Blomus
29,45 €
BM63653
Aparat za moka kavu MOKA, 150 ml, Alessi
Aparat za moka kavu MOKA, 150 ml, Alessi
Online na zalihama (5 pcs)
40,95 €
ALDC063
Šalica za čaj NORDIC KITCHEN, 400 ml, crna, kamenina, Eva Solo
15,33 €
ES502788
Žličica za čaj/kavu IL CAFFE/TE, set od 8 kom, Alessi
77,70 €
ALMSPOONSET
Šalica za espresso CARACTERE, 80 ml, bijela, REVOL
16,80 €
RV652687
Šalica za kavu s tanjurićem PILAR, 200 ml, svijetlo siva, Blomus
41,72 €
BM63911
Čaša za cappuccino NERO, set od 2 kom, 250 ml, dvostruke stijenke, Blomus BM63654
Šalica za kavu CARACTERE, cimet, REVOL
Šalica za kavu CARACTERE, cimet, REVOL
Online na zalihama (4 pcs)
16,80 €
RV652690
Šalica za espresso CARACTERE, 80 ml, smeđa, REVOL
16,80 €
RV652692
Up
More products

Najbolji pokloni za ljubitelje kave

Pronalaženje prikladnog poklona za ljubitelja kave moglo bi biti izazovno jer svatko ima različite okuse, a postoji mnogo različitih tehnika kuhanja i alternativa opremi.

Ljubitelji kave mogu se podijeliti u dvije skupine: one kojima je kofein potreban samo da se razbude i one koji svoju kavu mjere, melju, filtriraju i miješaju kako bi dobili idealno kuhanje. Kojem god taboru pripada vaš primatelj, vjerojatno postoji poklon na Kulina koji će poboljšati njihovu jutarnju rutinu.

Što čini savršen poklon za ljubitelje kave?

Kada birate dar za ljubitelja kave, uzmite u obzir njegovu strast prema kavi i željeno iskustvo ispijanja kave. Evo na što trebate pripaziti:

 • Preferencije kave: saznajte vole li više kavu u zrnu ili mljevenu kavu. Također razmislite uživaju li u običnoj kavi, espressu ili posebnim mješavinama. U Kulina pronaći ćete izbor aparata za kavu i aparata za kavu koji odgovaraju svim stilovima i preferencijama ljubitelja kave

 • Razina prženosti: Ljubitelji kave imaju različite ukuse za razine prženosti kao što su svijetla, srednja ili tamna. Odaberite kavu koja odgovara njihovom željenom prženju.

 • Bilješke o podrijetlu i okusu: Istražite kave iz različitih regija jer imaju različite profile okusa. Razmislite uživaju li u voćnim, orašastim, čokoladnim ili cvjetnim notama.

 • Pribor za kavu: Potražite pribor koji poboljšava doživljaj kave, kao što je kvalitetan mlinac za kavu, francuska preša, set za prelijevanje ili aparat za espresso.

 • Pretplata na kavu: Pretplata na kavu može ih upoznati s raznim specijalitetima kave iz cijelog svijeta, redovitom dostavom svježih zrna na kućni prag.

 • Knjige o kavi: knjige o povijesti kave, tehnikama kuhanja ili vještinama bariste mogu biti edukativne i ugodne za ljubitelje kave.

 • Naprave za kavu: inovativne naprave kao što su vage za kavu, pjenilice za mlijeko ili šalice s kontrolom temperature mogu poboljšati njihovu pripremu kave.

 • Šalice i šalice: razmislite o jedinstvenim i elegantnim šalicama ili šalicama za kavu koje odražavaju njihovu osobnost ili interese.

 • Putna oprema za kavu: ako su uvijek u pokretu, preša za kavu pogodna za putovanja, prijenosni mlinac ili izolirani putna šalica moglo biti idealno.

 • Umjetnost i dekoracija na temu kave: zidne slike, posteri ili ukrasni predmeti na temu kave mogu dodati jedinstvenu notu njihovom domu ili kuhinji.

 • Iskustva kušanja: potražite lokalna kušanja kave, radionice ili obilaske kave kojima mogu prisustvovati kako bi proširili svoje znanje i okus.

 • Etički i održivi izbori: Razmotrite brendove kave koji daju prednost etičkom izvoru i održivosti ako primatelj cijeni te aspekte.

 • Prezentacija: obratite pozornost na pakiranje i prezentaciju dara jer doprinosi ukupnom doživljaju.

Razumijevajući njihove preferencije i uzimajući u obzir njihovu rutinu ispijanja kave, možete odabrati dar koji odjekuje njihovom ljubavlju prema kavi i doprinosi njihovom užitku u napitku.

Kako odabrati savršen poklon? Koje aspekte trebate uzeti u obzir pri kupnji poklona?

Odabir savršenog dara uključuje pažljivo razmatranje primateljevih interesa, preferencija i prilike. Evo ključnih aspekata koje treba uzeti u obzir pri kupnji poklona:

 • Interesi primatelja: Prilagodite dar hobijima, strastima i aktivnostima primatelja. Dar povezan s nečim što oni vole pokazuje da ste se potrudili odabrati nešto značajno.

 • Prigoda: razmislite o razlogu za dar — bilo da se radi o rođendanu, godišnjici, prazniku ili posebnoj prekretnici. Prigoda vas može voditi prema prikladnim opcijama dara.

 • Odnos: vaš odnos s primateljem je važan. Dar za bliskog prijatelja može se razlikovati od dara za kolegu s posla ili člana obitelji.

 • Dob: dob primatelja može utjecati na vrstu dara koji bi bio prikladan. Darovi za djecu, tinejdžere i odrasle mogu se značajno razlikovati.

 • Personalizirani dodir: personalizirani darovi s imenom, inicijalima ili posebnim datumom primatelja mogu dodati jedinstven i sentimentalan štih.

 • Praktičnost: razmislite hoće li dar biti koristan u svakodnevnom životu primatelja. Praktični darovi koji su u skladu s njihovim potrebama mogu biti promišljeni i cijenjeni.

 • Kvaliteta: odaberite dar dobre kvalitete koji odražava vašu brigu i obzirnost. Dobro izrađeni predmeti obično traju duže i ostavljaju pozitivan dojam.

 • Faktor iznenađenja: ako je moguće, dodajte element iznenađenja ili novosti poklonu. Nešto neočekivano može poklon učiniti još nezaboravnijim.

 • Sentimentalna vrijednost: dar koji ima sentimentalnu vrijednost, poput drage uspomene ili interne šale, može stvoriti duboku emocionalnu vezu.

 • Kulturološka osjetljivost: vodite računa o kulturnom podrijetlu i uvjerenjima primatelja kako biste bili sigurni da je vaš dar prikladan i pun poštovanja.

 • Etička razmatranja: ako primatelj ima čvrsta etička uvjerenja, odaberite dar koji je u skladu s njegovim vrijednostima, kao što su održivi proizvodi ili proizvodi bez okrutnosti.

 • Proračun: postavite proračun koji vam odgovara i odaberite dar unutar tog raspona. Promišljenost je važnija od cijene.

 • Izbjegavajte stereotipe: izbjegavajte oslanjanje na klišeje ili stereotipe pri odabiru dara. Razmišljajte o pojedincu umjesto da se oslanjate na generalizacije.

 • Poklon kartice: ako niste sigurni u vezi s preferencijama primatelja, darovna kartica za njegovu omiljenu trgovinu ili restoran omogućuje mu da odabere što želi.

 • Prezentacija: Razmotrite kako će dar biti predstavljen. Promišljeno zamatanje ili pakiranje može poboljšati cjelokupno iskustvo.

Zapamtite, najbolji darovi pokazuju da ste odvojili vrijeme da razumijete i uzmete u obzir osobnost i sklonosti primatelja. U konačnici, misao i trud koji stoje iza dara čine ga istinski značajnim.