Pokloni za njeg

Poklon za muškarca

Što bi želio? Let na Mjesec? Najnoviji Ferrari? Popeti se na Mount Everest? Zapravo, svaki poklon koji pokazuje da ste mislili na njega će ga oduševiti. Poklon zbog koje se osjeća posebnim. Za sebe i za tebe.

 

Otključavanje muškog potencijala

Većina žena složit će se da je muškarac u kuhinji seksi. Zato mislite na njega, ali mislite i na sebe. :-) Podržite ga u onome u čemu uživa. Ohrabrite njegovu strast. Ne, ovakav poklon neće cijeniti muškarac koji zna samo kuhati čaj, no većina modernih muškaraca danas itekako uživa u gastronomiji. O tome mi u Kulini znamo ponešto...

 

GLAVNI KUHAR

Što njegovo kuharsko umijeće podiže u zvjezdane visine? WMF Profi Resist tava za prženje. A tko bi mu tada mogao odoljeti?

TATA GODINE

Znate li recept za sreću oca punog ljubavi? Vesela djeca. S de Buyer tavom za palačinke dobit će moći superheroja. Natrgane palačinke nemaju šanse.

ROMANTIČAR

Doručak u krevetu? Potrajat će neko vrijeme, ali isplatit će se. Neće biti kave pritiskom na gumb. Uostalom, voli spravice i zna da za dobre stvari treba vremena. Aparat za kavu s polugom osvojit će njegovo i vaše srce.

OSOBA KOJA SI UGAĐA

U dobrom vinu uživa koliko i u životu. Otvaranje boce izvrsnog vina slično je otključavanju 13. komore. Ima li pravi ključ?

Svaki pravi muškarac treba nož!

Ili možda sablju? Vadi ga dva puta godišnje, a mnoge boce uništit će za vježbu. No radost će biti neprocjenjiva. Nije li mu rezanje čepa nožem omiljeno? Budite uvjereni, oči će mu sigurno zasvijetliti nad jednim od ovih komada.

KOVANI NOŽEVI

Kombinirajte japansko umijeće i nizozemsko oko za ljepotu i detalje kako biste stvorili nož koji reže led i istovremeno je lijep. Najpopularniji set je serija Brute za prave žestoke dečke.

NOŽEVI LANGUIOLE

Nizozemska robna marka Languiole specijalizirala se za luksuzne poklon setove za muškarce. Oštri noževi za odreske, sofisticirani setovi za ljubitelje sira, s finim drvenim drškama.

DŽEPNI NOŽEVI

Možda je menadžer, no u sebi krije dušu šumskog čovjeka. Ili jednostavno zna da je ultralakom nožu mjesto u džepu odijela s držačem posjetnica. Funkcionalan dodatak za društvo ili kampiranje koji se lako oštri i pokazuje da vlasnik ima ukusa.

NOŽEVI ZA ODRESKE

Trebaju li mu? U ime svih mesoždera kažemo DA! Nema više odrezaka koji cvrče s tupim noževima. Pa čak ni graha. Pribor za odreske cijeni svaki gurman.

 

60 items total
Tava za prženje MINERAL B ELEMENT, 28 cm, čelik, de Buyer
82,95 € –20 %
66,36 €
DB561028
Tava za odreske MINERAL B ELEMENT, 28 cm, čelik, de Buyer
88,10 € –20 %
70,48 €
DB561628
Set noževa BRUTE, 3 kom, Forged
Set noževa BRUTE, 3 kom, Forged
Online na zalihama (4 pcs)
185 €
FORGEDSDV304259
Set pribora za vino BARIC, 5 kom, poklon kutija, nehrđajući čelik, WMF WM662866040
Set noževa OLIVE, 3 kom, Forged
Set noževa OLIVE, 3 kom, Forged
Online na zalihama (27 pcs)
191 €
FORGEDSDV305287
Kuharski nož AJAX 1905., 22 cm, F.Dick
Kuharski nož AJAX 1905., 22 cm, F.Dick
Online na zalihama (4 pcs)
144 €
FDCK8192222
Daska za rezanje VLAJKA L, 25 x 40 cm, američki orah, UBRD
149 €
UBRD114LAO
Tava za odreske MINERAL B ELEMENT, 24 cm, čelik, de Buyer
61,01 € –20 %
48,80 €
DB561624
Japanski kuharski nož SUJIHIKI, 24 cm, Dellinger
390 €
DNGRSXL9309
Kuharski nož SEBRA, 20,5 cm, Forged
Kuharski nož SEBRA, 20,5 cm, Forged
Online na zalihama (18 pcs)
77,70 €
FORGEDSDV623378
Štap za brušenje noževa SEBRA, 26 cm, čelik, Forged
84 €
FORGEDSDV623613
Set noževa za odreske, 6 kom, poklon kutija, WMF
89,99 € –5 %
85,05 €
WM1289616046
Džepni nož 37 g, ultra-lagani, crna, ružino drvo, deejo
76,65 €
DJ1GB005
Karafa i čaše za viski u setu PUNK, 3 kom, Nachtmann
145 € –17 %
119 €
NM99501
Santoku nož KIRITSUKE, 18 cm, Dellinger
Santoku nož KIRITSUKE, 18 cm, Dellinger
Online na zalihama (2 pcs)
329 €
DNGRSXL9303
Vrč za viski PUNK, s poklopcem, Nachtmann
130 €
NM99505
Čep za vino CLEVER & MORE, WMF
Čep za vino CLEVER & MORE, WMF
Online na zalihama (128 pcs)
12,50 €
WM0641026030
Antistres ukras MALO DELUX Philippi 7,5 cm srebrni
20,90 €
PHP264004
Nož za kobasice, 11 cm, F.Dick
Nož za kobasice, 11 cm, F.Dick
Online na zalihama (5 pcs)
48,30 €
FDCK8200111
Whisky set BOSSA NOVA, 3 kom, Nachtmann
Whisky set BOSSA NOVA, 3 kom, Nachtmann
Online na zalihama (13 pcs)
198 €
NM101095
Set za koktele THE COCKTAIL BOX, 6 kom, Nicolas Vahé
74,55 €
NV104980700
Vadičep WINE, WMF
Vadičep WINE, WMF
Online na zalihama (9 pcs)
53,45 €
WM0658257920
Šejker za koktele u setu MATRYOSHKA, WMF
73,40 €
WM0636836030
Up
More products

Najbolji darovi za njega

Kako da mu nabavim idealan poklon?

Tražite idealan poklon za muškarca u vašem životu? Bilo da uživa u sportu ili tehnologiji, ili je samo tip koji cijeni promišljen poklon, mi smo za vas.

Što god muškarca u vašem životu zanimalo, sigurno će postojati idealan dar za njega. Stoga, provedite neko vrijeme razmatrajući njegove interese i ono što bi on cijenio, i sigurno ćete pronaći idealan poklon kojim ćete mu izraziti svoju ljubav. Prvi korak u odabiru idealnog poklona je razmišljanje o hobijima i interesima vašeg primatelja i nagađanje o tome što bi on mogao cijeniti u tom trenutku.

Ovo bi moglo biti nešto ekstravagantno poput novog kulinarskog gadgeta za eksperimentiranje s novim jelima, kuharski nož, a set od noževi za odreske ili neki novi alati za roštiljanje.

Sljedeća stvar koju trebate učiniti jest odrediti proračun. Kada planirate svoj dar, odredite raspon cijena koji si možete priuštiti. Velike su šanse da će vaš partner cijeniti vašu pažljivost i trud te da pritom niste ispraznili svoj bankovni račun. Možete povoljno kupovati sa svojim budžetom ovdje na Kulina, po širokom rasponu cijena.

Kako odabrati savršen poklon? Koje aspekte trebate uzeti u obzir pri kupnji poklona?

Odabir savršenog dara uključuje pažljivo razmatranje primateljevih interesa, preferencija i prilike. Evo ključnih aspekata koje treba uzeti u obzir pri kupnji poklona:

 • Interesi primatelja: Prilagodite dar hobijima, strastima i aktivnostima primatelja. Dar povezan s nečim što oni vole pokazuje da ste se potrudili odabrati nešto značajno.

 • Prigoda: razmislite o razlogu za dar — bilo da se radi o rođendanu, godišnjici, prazniku ili posebnoj prekretnici. Prigoda vas može voditi prema prikladnim opcijama dara.

 • Odnos: vaš odnos s primateljem je važan. Dar za bliskog prijatelja može se razlikovati od dara za kolegu s posla ili člana obitelji.

 • Dob: dob primatelja može utjecati na vrstu dara koji bi bio prikladan. Darovi za djecu, tinejdžere i odrasle mogu se značajno razlikovati.

 • Personalizirani dodir: personalizirani darovi s imenom, inicijalima ili posebnim datumom primatelja mogu dodati jedinstven i sentimentalan štih.

 • Praktičnost: razmislite hoće li dar biti koristan u svakodnevnom životu primatelja. Praktični darovi koji su u skladu s njihovim potrebama mogu biti promišljeni i cijenjeni.

 • Kvaliteta: odaberite dar dobre kvalitete koji odražava vašu brigu i obzirnost. Dobro izrađeni predmeti obično traju duže i ostavljaju pozitivan dojam.

 • Faktor iznenađenja: ako je moguće, dodajte element iznenađenja ili novosti poklonu. Nešto neočekivano može poklon učiniti još nezaboravnijim.

 • Sentimentalna vrijednost: dar koji ima sentimentalnu vrijednost, poput drage uspomene ili interne šale, može stvoriti duboku emocionalnu vezu.

 • Kulturološka osjetljivost: vodite računa o kulturnom podrijetlu i uvjerenjima primatelja kako biste bili sigurni da je vaš dar prikladan i pun poštovanja.

 • Etička razmatranja: ako primatelj ima čvrsta etička uvjerenja, odaberite dar koji je u skladu s njegovim vrijednostima, kao što su održivi proizvodi ili proizvodi bez okrutnosti.

 • Proračun: postavite proračun koji vam odgovara i odaberite dar unutar tog raspona. Promišljenost je važnija od cijene.

 • Izbjegavajte stereotipe: izbjegavajte oslanjanje na klišeje ili stereotipe pri odabiru dara. Razmišljajte o pojedincu umjesto da se oslanjate na generalizacije.

 • Poklon kartice: ako niste sigurni u vezi s preferencijama primatelja, darovna kartica za njegovu omiljenu trgovinu ili restoran omogućuje mu da odabere što želi.

 • Prezentacija: Razmotrite kako će dar biti predstavljen. Promišljeno zamatanje ili pakiranje može poboljšati cjelokupno iskustvo.

Zapamtite, najbolji darovi pokazuju da ste odvojili vrijeme da razumijete i uzmete u obzir osobnost i sklonosti primatelja. U konačnici, misao i trud koji stoje iza dara čine ga istinski značajnim.

Što je dobar dar za Očev dan?

Ne postoji samo jedna vrsta poklona za Očev dan koji je najbolji jer je svaki tata drugačiji. Nešto s osobnim pečatom ono je što se uistinu kvalificira kao izvrstan dar. Slanje tati poklona za koji znate da će ga obožavati pokazuje da ste svjesni njegovih ukusa i interesa.

Možete dati dar u čast posebne uspomene ili neizgovorene obiteljske šale. Potražite alternative za prilagodbu, kao što je mogućnost personalizacije otvarač za boce ili uključite čašu za piće koje voli u košaricu s poklonom.

Bez obzira na prigodu, odvojite vrijeme za odabir promišljenog i smislenog poklona koji će bez sumnje razveseliti izuzetne žene u vašem životu.