Japanski nož KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL, 27 cm, smeđa, Dellinger

Code: DNGR8595705405981
New
Brand: Dellinger
194 €
Online na zalihama (1 pcs)

Noževi koji odlično režu su naravno izvrsni... ali noževi koji odlično režu i koji također izgledaju sjajno - nećete ih htjeti ostaviti!

  • izuzetno oštar japanski nož izrađen od damascenta vrhunske kvalitete i impresivnog dizajna
  • vrlo dugačka tanka oštrica omogućuje duge neprekinute rezove, čime se čuva cjelovitost i svježina narezanih sastojaka
  • ne može se prati u perilici posuđa - samo ručno pranje i zatim odmah sušenje

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

  • izuzetno oštar japanski nož izrađen od damascenta vrhunske kvalitete i impresivnog dizajna
  • vrlo dugačka tanka oštrica omogućuje duge neprekinute rezove, čime se čuva cjelovitost i svježina narezanih sastojaka
  • brušena je samo s jedne strane i namijenjena je za rezanje tankih kriški ribe za sushi i sashimi
  • ali njime možete bez problema rezati velike komade mesa ili tanke kriške povrća
  • pažljivo ručno brušena oštrica sastoji se od 110 slojeva dvaju tvrdih nehrđajućih i kovanih čelika i postiže tvrdoću od oko 60 HRC i iznimnu oštrinu
  • svjetlucavi uzorak damascena na oštrici smanjuje trenje pri rezanju i sprječava lijepljenje hrane za oštricu
  • izvanredni osmerokutni dizajn egzotičnog pustinjskog željeznog drva i bivoljeg roga s mjedenim prijelazima pažljivo je poliran i ergonomski oblikovan za izvrsnu kontrolu
  • poseban oblik štitnika prikladan je za držanje azijskog noža
  • svaki komad je originalan

Dodatne informacije:

  • duljina ručke: 160 mm
  • duljina oštrice: 270 mm
  • ukupna dužina: 430 mm
  • ne može se prati u perilici posuđa - samo ručno pranje i zatim odmah sušenje

Additional parameters

Category: Japanski noževi
Weight: 0.249 kg
Boja: Smeđa
Materijal: Damask čelik
Duljina oštrice: 27 cm
Vrsta proizvoda: Japanski nož
Margin: E
Veličina: 43 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: