Kuhinjski mjerači vremena

7 items total
Kuhinjski mjerač vremena PREMIUM ONE, WMF
17,99 € –7 %
16,59 €
WM0799766040
Kuhinjski mjerač vremena, magnetski, WMF
16,99 € –7 %
Kuhinjski mjerač vremena, magnetski, WMF
Online na zalihama (23 pcs)
15,75 €
WM0608927390
Kuhinjski mjerač vremena NORDIC KITCHEN, Eva Solo
44,95 € –27 %
32,55 €
ES520418
Kuhinjski sat PUNCTO, 6 cm, mat nehrđajući čelik, Blomus
17,67 €
BM63600
Kuhinjski mjerač vremena, digitalni, WMF
21,99 € –5 %
Kuhinjski mjerač vremena, digitalni, WMF
Online na zalihama (13 pcs)
20,69 €
WM0608901040
Kuhinjski mjerač vremena, 6 cm, magnetski, Eva Solo
39,95 € –16 %
33,18 €
ES567770
Kuhinjski mjerač vremena CLIPSO X1060007, Tefal
28,99 € –27 %
21 €
TEFX1060007

Kuhinjski mjerači vremena – koristan alat za upravljanje vremenom kuhanja i praćenje vaših obroka

Što je kuhinjski tajmer/tajmer za jaja?

Kuhinjski mjerač vremena, često poznat kao mjerač vremena za jaja, je kuhinjski dodatak koji vam pomaže pratiti vrijeme kuhanja. Naziv "mjerač vremena za jaja" proizlazi iz činjenice da su se najraniji mjerači vremena koristili za mjerenje vremena kuhanja jaja , ali možete ih koristiti za brojne zadatke koji zahtijevaju precizno mjerenje vremena.

Kako rade kuhinjski mjerači vremena?

Kuhinjski mjerači vremena odbrojavaju i pokazuju preostalo vrijeme. Prije prve uporabe važno je pročitati upute proizvođača jer je vrlo često potrebno odabrati maksimalno raspoloživo vrijeme i tek onda vratiti mjerač vremena na željeno vrijeme.

Trebam li kuhinjski mjerač vremena?

Kuhinjski mjerači vremena vrlo su često ugrađeni u složenije kuhinjske uređaje kao što su mikrovalne ili pećnice. Također obično imate mjerač vremena u svom pametnom telefonu, ali zasebni, neovisni kuhinjski mjerač vremena može se pokazati vrlo korisnim, posebno ako su recepti koje slijedite komplicirani ili ako kuhate mnogo stvari odjednom.

Štoviše, kuhinjski mjerač vremena može se postaviti gotovo gdje god vam treba - neki se mogu objesiti na kuku, drugi imaju magnet za pričvršćivanje na magnetske površine i - što je najvažnije - sat možete ponijeti sa sobom u drugu sobu i raditi nešto drugo dok i dalje pratite vrijeme kuhanja.

Štoviše, kuhinjski mjerači vremena, zahvaljujući svom modernom, često duhovitom dizajnu, izvrsni su darovi za sve ljubitelje kuhanja koji uvijek žele postići besprijekorne rezultate svojih kuharskih izazova.

Koriste li profesionalne kuhinje i kuhari mjerače vremena za jaja?

Da bi napravio vrhunska jela, profesionalni kuhar mora pripremiti nekoliko sastojaka odjednom, a pratiti sve može biti vrlo stresno.

Možete upravljati mnogim zadacima istovremeno i uvijek znati kada je svako jelo skuhano do savršenstva ulaganjem u visokokvalitetne kuhinjske mjerače vremena ili termometre za hranu koje ćete također pronaći u Kulina. Prilikom praćenja vremena, pobrinite se da skuhate točnu količinu hrane koja bi se trebala skuhati za određeno vremensko razdoblje, a za to će vam možda trebati i kuhinjska vaga.

U Kulina nudimo niz vrsta kuhinjskih mjerača vremena vrhunskih proizvođača kao što su Eva Solo i WMF koji odgovaraju vašim potrebama i ukusu. Odaberite kuhinjski timer koji vam se najviše sviđa i zaboravite na prekuhanu rižu i povrće.