Kuhinjski termometri

8 items total
Termometar za meso PROFI PLUS, WMF
51,35 € –15 %
Termometar za meso PROFI PLUS, WMF
Online na zalihama (4 pcs)
43,64 €
WM1872386030
Termometar za meso SCALA, crna, WMF
22,05 € –15 %
Termometar za meso SCALA, crna, WMF
Online na zalihama (13 pcs)
18,74 €
WM0608636030
Digitalni termometar za meso, 20 cm, de Buyer
55,02 €
DB488100N
Termometar za vino CLEVER & MORE, WMF
14,60 € –15 %
Termometar za vino CLEVER & MORE, WMF
Online na zalihama (12 pcs)
12,41 €
WM0658516030
Termometar za odreske SCALA, WMF
22,05 € –15 %
Termometar za odreske SCALA, WMF
Online na zalihama (9 pcs)
18,74 €
WM0608676030
Termometar za poklopac roštilja, Outdoorchef
17,85 €
ODCH1821166
Termometar za pećnicu, de Buyer
Termometar za pećnicu, de Buyer
Online na zalihama (5 pcs)
25,20 €
DB488501
Digitalni ubodni termometar, Rösle
Digitalni ubodni termometar, Rösle
Online na zalihama (2 pcs)
60,90 €
ROS25086

Termometri za hranu - najbolji način za praćenje onoga što jedete

Što je termometar za hranu?

Termometar za hranu je a uređaj koji se koristi za mjerenje temperature hrane kako biste otkrili je li dosegla potrebnu razinu pečenja ili kako biste provjerili rade li štednjak ili hladnjak na pravoj temperaturi.

Koje su vrste termometara za hranu?

Postoji nekoliko vrsta termometara za hranu koji se razlikuju po funkciji, dizajnu i ponekad namjeni:

Digitalni termometar za meso

Pomoću termometra za meso možete pouzdano peći meso na roštilju, spremiti riblje filete, svinjske kotlete, pileća prsa ili praviti odreske odgovarajućeg stupnja pečenja.

Termometri s kazaljkom

Termometri s kazaljkama ili sondama prijenosni su digitalni uređaji koji se koriste za određivanje temperature hrane kao što je meso, kobasice, sir, rajčice itd. Sa svojom kompaktnom veličinom, brzim mjerenjem i sposobnošću određivanja temperature bez izravnog dodira, termometar sa sondom je nevjerojatno jednostavan za korištenje.

Bežični termometri za hranu

Bežični pametni termometri za hranu omogućuju daljinsko upravljanje temperaturom, što ih čini izvrsnim za kuhanje na otvorenom (roštilj, logorska vatra, kuhanje na vatri u kotlu itd.). Ovi toplomjeri nisu samo pametni, već su i jednostavni za korištenje.

Termometri za vino

Korištenje termometra za vino vrlo je jednostavno. Temperatura vina može se provjeriti bez otvaranja boce. Termometar za vino jednostavno omotajte oko boce poput ručnog sata i nakon kratkog vremena možete provjeriti temperaturu na digitalnom zaslonu.

Sve ove vrste termometara za hranu možete pronaći u Kulini. Poznati smo po našim pouzdanim, visokokvalitetnim kuhinjskim potrepštinama i uređajima. Mi smo poznati po našem pouzdanom i visokokvalitetnom posuđu i uređajima za kuhanje proizvedenih od strane brendova kao što su WMF, de Buyer i mnogi drugi.

Kuhinjski mjerač vremena je lijep dodatak termometrima za hranu. Kuhinjski mjerač vremena je alat koji se može namjestiti na određeni broj minuta i koji nakon isteka zadanog vremena emitira upozorenje poput zvona ili zujalice. Kada spremate topla jela, trebali biste također koristiti podmetačekako biste zaštitili vaš stol od oštećenja i nositi rukavice za pećnicu kako biste zaštitili vaše ruke od tople hrane.

A ako tražite termometar za hranu jer ste ljubitelj roštilja ili mesa, provjerite i našu ponudu dodataka za roštilj kako biste vaše iskustvo učinili još ugodnijim.