Polarbox

Polarbox je moderan i praktičan prijenosni hladnjak u vintage stilu! Spakirajte svoje piće i sendviče i provedite dan na plaži ili jezeru baš onako kako želite. Uz hladna pića i svježi zalogaj vrijeme s najdražima bit će još bolje.

Polarbox - retro hladnjaci za ljubitelje zabave

Polarbox, robna marka koju je 2015. godine osnovala grupa entuzijasta koji su tražili hladnjak koji nije samo funkcionalan, već i moderan, postao je sinonim za retro hladnjake za putovanja. Osnivači tvrtke željeli su stvoriti proizvod koji bi bio savršen za avanture na otvorenom, izlete i dane na plaži. Vjerovali su da tržištu nedostaje putni hladnjak koji bi bio izdržljiv i atraktivan, pa su ga odlučili izraditi.

Hladnjake Polarbox karakterizira retro stil i unutrašnjost obložena ekspandiranim polistirenom - materijalom koji se odlikuje velikom lakoćom i izvrsnim toplinskim izolatorom.

Moto brenda je "Ostani cool, ostani retro", što savršeno sažima njegov pristup proizvodima. Tvrtka vjeruje da hladnjak ne bi trebao biti samo funkcionalan predmet, već i dodatak koji odražava osobnost i stil korisnika. Stoga su njihovi hladnjaci savršeni za avanturističke pojedince koji vole istraživati prirodu sa stilom.

Polarbox stilovi i veličine putnih hladnjaka

Hladnjaci Polarbox lijepi su i lagani i dostupni su u dvije veličine (kapacitet od 12 i 20l, što odgovara 15 i 30 limenki) i dva stila - Classic i Pop. Model Classic opremljen je kožnom ručkom u prirodnoj boji, a kod modela Pop boju ručke birate sami. Kožni remen se može namjestiti u tri položaja za svestranost nošenja, udobnost i sigurnost.

Stil i dizajn hladnjaka Polarbox

Jedna od istaknutih značajki proizvoda Polarbox je njihov stil i dizajn. Hladnjaci su inspirirani klasičnim hladnjacima iz 1950-ih i 1960-ih i dolaze u nizu retro boja, uključujući tirkiznu, žutu i ružičastu. Marka je također surađivala s umjetnicima na stvaranju ograničenih izdanja dizajna koji su jedinstveni i privlačni.

Konačno, mladi i pustolovni ljudi vole Polarbox proizvode jer odražavaju njihovu osobnost i stil života. Retro inspirirani dizajni marke savršeni su za one koji vole vintage stil, dok su sami proizvodi napravljeni da izdrže surovost avantura na otvorenom. Hladnjaci Polarbox također su odličan pokretač razgovora, što ih čini savršenim dodatkom za društvene događaje i okupljanja.

Tražite li dodatke koji vas mogu pratiti tijekom odmora, piknika i dana na plaži, Polarbox je savršen izbor.