Ručna cjedila za citruse

6 items total
Preša za citrusno voće, 13 cm, nehrđajući čelik, WMF
43,90 € –5 %
41,37 €
WM0605806040
Cjedilo za agrume, Eva Solo
Cjedilo za agrume, Eva Solo
Online na zalihama (>5 pcs)
28,80 €
ES567613
Preša za citrusno voće TOP TOOLS, WMF
Preša za citrusno voće TOP TOOLS, WMF
Online na zalihama (>5 pcs)
45,70 €
WM0646906210
Električna cjedilica za agrume STELIO, WMF
89,30 € –8 %
81,90 €
WM416030012
Cjedilo za agrume FUNCTIONAL FORM, Fiskars
12,60 €
FISK1016125

Ručne cijedilice za citrusno voće – praktičan alat za cijeđenje soka od vašeg voća

Što je ručni cijedilac soka od citrusa?

Ručni sokovnik za agrume je kuhinjski dodatak koji se koristi za učinkovito cijeđenje limuna, naranče ili limete bez prolijevanja soka po rukama i pultu ili potrebe za izdvajanjem sjemenki citrusa. Možete brzo i jednostavno dobiti sok koji želite za svoje omiljene recepte ili za hranjiv i energizirajući napitak s tijeskom za citruse.

Gubim li hranjive tvari kad koristim sokovnik?

Da, neke hranjive tvari koje se nalaze u cijelom voću mogle bi se izgubiti kada cijedite sok od voća. To je tako jer se pulpa, koja sadrži puno vlakana i drugih hranjivih tvari, često uklanja tijekom procesa cijeđenja.

Cijeđenje soka može osigurati koncentriranu količinu antioksidansa, vitamina i minerala, ali također uzrokuje nedostatak vrijednih vlakana i drugih hranjivih tvari iz pulpe.

Što možete cijediti u preši za citruse?

Brojni agrumi, uključujući limune, limete, naranče, grejpfrutove i mandarine, mogu se iscijediti pomoću preše za citruse. Ručna preša za agrume djeluje tako da vrši pritisak na agrume i odvaja sok od pulpe i kore. Ako trebate iscijediti mnogo voća ili ako želite piti svježi sok svako jutro, također možete provjeriti našu ponudu električnih sokovnika kojima je rukovanje jednostavnije od ručnih cijedilaca.

Je li bolji sokovnik ili cijedilac?

Odabir između cijedilice i sokovnika ovisi o vrsti soka koju želite. Dok cijediljka dobro funkcionira za agrume poput limuna i limete, sokovnik je izvrstan za cijeđenje soka iz voća i povrća koje ima puno pulpe.

U Kulina pronaći ćete mnoge visokokvalitetne ručne cijedilice za citrusno voće renomiranih proizvođača kao što su WMF, Joseph Joseph ili Eva Solo dostupni su na našoj web stranici. Ove cijedilice za citrusno voće dostupne su u različitim stilovima proizvedenim od plastike, stakla ili aluminija kako bi zadovoljile vaše individualne zahtjeve i želje.