Santoku nož KANETSUGU PRO-M 17 cm, crna, Dellinger
Code: DNGR9003100 dana za povrat Besplatno i bez gnjavaže
Certified shop: 9,3 / 10300+ provjerenih recenzije
Šaljemo istog danaNaručite prije 12:00
50 000+ ocjena proizvodaOd naših kupaca
Product detailed description
Glavne prednosti:
- vrlo oštar japanski Santoku nož izrađen od japanskog VG-10 Damask čelika s impresivnim dizajnom i najvišom kvalitetom
- Veći nagib smanjuje trenje, čineći rezanje mesa, ribe, povrća i voća preciznijim
- Oštrina oštrice osigurava minimalno istjecanje tekućine, a vaše će posuđe biti puno soka i vitamina.
- Iznimno oštra rezna jezgra izrađena od japanskog VG-10 Damascus čelika smještena je između 32 sloja nehrđajućeg čelika SUS-410, jamčeći savršenu oštrinu i izdržljivost oštrice.
- To je naglašeno toplinskom obradom Sub-Zero, gdje se oštrica hladi na -70°C ili niže
- Damask uzorak je jedinstven i neponovljiv na svakom nožu.
- Ručka u zapadnom stilu izrađena je od Micarte s ukrasnim crvenim prstenom, pažljivo je ručno polirana, ergonomski oblikovana i dizajnirana za izvrsnu kontrolu rukom.
- Micarta materijal je vodootporan i potpuno bez mirisa, ne korodira, ne oksidira, ne omekšava i ne zahtijeva održavanje
- Nož je savršeno izbalansiran, što smanjuje zamor ruku tijekom dugotrajnog korištenja i povećava radnu učinkovitost.
- posebno dizajnirani oblik štitnika prikladan je za držanje azijskog noža
- Nož je idealan za profesionalne kuhare i kuhare entuzijaste koji traže pouzdan i snažan alat za svakodnevnu upotrebu.
Dodatne informacije:
- duljina oštrice: 170 mm
- ukupna duljina: 300 mm
- Ne prati u perilici posuđa, operite ručno nakon upotrebe i odmah osušite
Additional parameters
| Category: | Japanski noževi Santoku |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Boja: | Crna |
| Materijal: | Damask čelik |
| Duljina oštrice: | 17 cm |
| Vrsta proizvoda: | Santoku nož |
| Kolekcija: | Dellinger Pro-M |
| Margin: | C |
| Veličina: | 30 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Proizvođač: | Dellinger |
| Margin-category: | B |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment