Špatule za palačinke

3 items total
Mazalica za palačinke PROFI PLUS, WMF
16,99 € –8 %
Mazalica za palačinke PROFI PLUS, WMF
Online na zalihama (22 pcs)
15,54 €
WM1872426030
Mazalica za palačinke INGENIO WOOD K2306014, 17 cm, Tefal
7,98 € –20 %
6,38 €
TEFK2306014
Mazalica za palačinke B BOIS, de Buyer
Mazalica za palačinke B BOIS, de Buyer
Online na zalihama (1 pcs)
5,25 €
DB487301

Raspršivači palačinke – daju vašoj palačinki jednoličan namaz

Što je lonac za palačinke?

Raspršivač za palačinke kulinarski je alat koji se koristi za ravnomjerno nanošenje tijesta za palačinke po površini tave za palačinke . Mazači za palačinke ili palačinke alati su u obliku slova T s dugom ručkom i uskom cijevi na kraju koja podsjeća na valjak za tijesto.

Da biste koristili lonac za palačinke, prvo izlijte malu količinu tijesta za palačinke na sredinu posude za palačinke ili rešetke. Zatim, koristeći zaobljeni rub lopatice, ravnomjerno rasporedite tijesto kružnim pokretima, krećući se od središta posude prema rubovima posude.

Ideja je ravnomjerno i tanko rasporediti tijesto kako bi se brzo skuhalo. Raspršivač za palačinke koristan je alat za svakoga tko voli pripremati palačinke kod kuće jer osigurava da su vaše palačinke jednostavno savršene!

Koja je najbolja veličina lonca za palačinke?

Posude za palačinke dostupne su u različitim veličinama, a najbolja veličina posude za palačinke ovisi o veličini palačinki koje želite napraviti i vašem posuđu.

Manji lonac za palačinke je savršen ako želite raditi manje palačinke, a ako koristite malu tepsiju, dok će veći lonac biti prikladniji ako želite veće palačinke, upotrijebite veliku tavu ili električni aparat za palačinke.

Je li potreban lonac za palačinke?

Posuda za palačinke vrlo je koristan kuhinjski alat ako pripremate puno palačinki za svoju obitelj ili ako koristite aparat za palačinke. Može biti korisno iz više razloga kao što su:

  • Ravnomjerna raspodjela: palačinka će imati jednoliku debljinu i teksturu ako je tijesto ravnomjerno raspoređeno po površini tave, što se može postići uporabom lopatice za palačinke.
  • Brzina: Razmazivanje tijesta pomoću lopatice za palačinke brže je i jednostavnije od upotrebe žlice ili lopatice, što ubrzava proces pravljenja palačinke.
  • Konzistentnost: ako pripremate veliku seriju palačinki, upotreba raspršivača palačinki može jamčiti da su sve vaše palačinke identične veličine i oblika.

A ako trebate okretač za okretanje palačinki, palačinki ili druge hrane (pržene ili pečene na žaru), pogledajte naše kuhinjske okretače.