Vrtna ukrasna rasvjeta

5 items total
Gel svijećnjak LUNA, 24 cm, crni, Blomus
Gel svijećnjak LUNA, 24 cm, crni, Blomus
Online na zalihama (28 pcs)
88,84 €
BM65390
Prenosiva stolna lampa LITO M, 30,5 cm, LED, granitno siva, čelik, Blomus
New
BM67053
Prenosiva stolna lampa LITO M, 30,5 cm, LED, svileno siva, čelik, Blomus
New
BM67052

Vanjska dekorativna rasvjeta – blistavi vrtovi i blistave terase2

Što su vanjska dekorativna svjetla?

Vanjsko dekorativno svjetlo odnosi se na fiksno vanjsko umjetno svjetlo koje se koristi za osvjetljavanje vanjskih prostora bez krovova kao što su drveće, vrtovi, trijemovi ili prilazi.

Ova se svjetla također koriste za očuvanje ili poboljšanje vizualnih performansi onih koji se bave ljudskim aktivnostima na otvorenom, osim za uljepšavanje vaše okoline. Na web stranici Kulina imamo autentične marke dekorativne rasvjete s povjerenjem, kao što su Blomus i Seletti .

U kojim prilikama mogu koristiti vanjska dekorativna svjetla?

Vanjska dekorativna svjetla daju ljepotu i energiju svakom vanjskom prostoru, bilo da se radi o posebnim prilikama ili uobičajenom uživanju. Na primjer, tijekom praznika kao što su Božić, Kwanzaa, Hanukkah, Diwali i novogodišnja noć, kao i za zabave, festivale i vjenčanja, mogu se koristiti za stvaranje radosnog i ugodnog ambijenta.

Ova svjetla čine vanjske prostore očaranijima dodajući dašak očarljivosti i estetike. Oni čine terase i vrtove estetski ugodnijima i privlačnijim za svakodnevnu upotrebu.

Za stvaranje tople i privlačne atmosfere, vanjska ukrasna svjetla mogu se omotati oko drveća, zastrti pergolama ili postaviti uz šetnice.

Kako mogu instalirati svjetla za vanjsku dekoraciju?

Nakon odabira željenih svjetiljki, možete jednostavno instalirati dekorativnu vanjsku rasvjetu pomoću sljedećih savjeta:

  • Odredite mjesta sidrenja za svjetiljke, kao što su drveće, stupovi ili zgrade, gdje ih možete pričvrstiti. Svjetla treba pričvrstiti kukicama ili kopčama.
  • Možete koristiti kuke ili lance za pričvršćivanje lampiona ili drugih visećih svjetala na pergole, natkrivene terase ili druge odgovarajuće strukture.
  • Provjerite jesu li svjetla pravilno postavljena i raspoređena kako biste dobili željeni izgled.

Kako mogu zaštititi svoja vanjska svjetla?

Korištenje vremenskih štitova jedna je od fantastičnih strategija za zaštitu vaših vrtnih svjetala. Vaša su svjetla zaštićena od vlage i nepovoljnih vremenskih uvjeta vremenskim štitovima. Vaša vanjska svjetla također mogu biti zaštićena kutijama koje se nazivaju svjetlosni štitovi, a koje se također mogu koristiti za ponovno fokusiranje svjetlosti koja dolazi iz određenog kuta. Svjetlosni štitnici mogu pomoći u ublažavanju pretjerano jakih svjetala u jednom području, osim što pružaju zaštitu za vaše skupe vanjske svjetiljke.

Možete kupiti druga svjetla dostupna na Kulina, kao što su vanjske lampione,vanjske stolne lampe i mnoge druge. Provjerite ovdje.