Vrtni grijači

2 items total
Navlaka za vanjsku grijalicu HEATUP, Eva Solo
Sticker
41,90 € –20 %
33,52 €
ES571141
Vanjska grijalica HEATUP, Eva Solo
Sticker
499,95 € –25 %
Vanjska grijalica HEATUP, Eva Solo
Online na zalihama (19 pcs)
372 €
ES571135

Vanjske grijalice – vaš ključ za ugodne i primamljive vanjske prostore

Što je an vanjska grijalica?

Električne grijalice za terasu izvrstan su način za dodavanje topline vašoj terasi ili vrtu. Potreba za osiguravanjem topline tijekom hladnih mjeseci postaje sve važnija kako kuhanje i objedovanje na otvorenom postaju sve popularniji.

Vaša događanja na otvorenom bit će moguća samo tijekom toplijih mjeseci ako nema vrućine. Zato je ključno osigurati toplinu sigurno i učinkovito s električnim grijačima za terasu. Električne grijalice za terasu poznate marke Eva Solo dostupne su u raznim stilovima na Kulina i mogu se montirati, objesiti ili postaviti gore na prikladnoj terasi ili palubi.

Također možete provjeriti naše druge proizvode iz Kulina, kao što su ognjišta i police za drva.

Koje su vrste vanjskih grijača dostupne u Kulina?

Na Kulina nudimo niz zidnih i samostojećih grijača, što su dvije glavne kategorije.

Najbolja raspodjela topline za prostore koje najviše koristite može se postići zidnim grijačima za terasu. Ne zaboravite odabrati vanjsku zidnu grijalicu s prikladnim kabelom za uključivanje ako je montirate više.

Međutim, vaš vanjski električni grijač ne mora biti pričvršćen na zid. Druge vrste pričvršćene su na postolje tako da ih možete premještati po potrebi; ove električne vrtne grijalice posebno su korisne ako želite iskoristiti različite vanjske prostore i ne želite stalne instalacije posvuda.

Mogu li se vanjski grijači koristiti u zatvorenom prostoru?

Zbog sigurnosnih problema vanjski grijači nisu prikladni za unutarnju upotrebu. Nedostaje im funkcionalnost potrebna za unutarnji rad jer su napravljeni za otvorena okruženja.

Korištenje vanjskih grijača u zatvorenom prostoru može uzrokovati probleme s ventilacijom jer ispuštaju ugljični monoksid i druge nusproizvode izgaranja, koji se mogu nakupiti u malim područjima i biti opasni za ljudsko zdravlje. Koristite grijače izrađene isključivo za unutarnju upotrebu i pridržavajte se uputa proizvođača kako biste zajamčili sigurnost i sukladnost.