WOLL Titanium Nowo Induction

11 items total
Wok TITANIUM NOWO, 36 cm, za indukciju, WOLL
163 € –19 %
131 €
WL1136IL
Wok TITANIUM NOWO, 32 cm, za indukciju, WOLL
148 € –18 %
120 €
WL1132IL

Predstavljamo WOLL Titanium Nowo Induction seriju, gdje se kulinarska izvrsnost susreće s vrhunskom tehnologijom. Ova kolekcija posuđa pomno je dizajnirana kako bi zadovoljila zahtjeve modernih kuhinja i ljubitelja kuhanja koji očekuju samo najbolje.

Srce Titanium Nowo Induction serije je termalna baza debljine 8 mm, ručno lijevana do savršenstva. To osigurava optimalnu raspodjelu i zadržavanje topline, pa se te tave i lonci brzo zagrijavaju i ostaju vrući čak i nakon uklanjanja s indukcijske ploče za kuhanje. Recite zbogom rasipanju energije i pozdravite učinkovito kuhanje.

Izuzetna značajka Titanium Nowo Induction posuđa je njegova tvrda površinska prevlaka od titana. Ovaj vrhunski premaz nije samo visoke kvalitete, već je i nevjerojatno robustan i dugotrajan. Napravljeno je da izdrži surovost vaše kuhinje, dajući vam slobodu kuhanja i prženja bez brige o trajnosti vašeg posuđa.

Jedan od najinovativnijih aspekata ove serije je uklonjiva ručka na tavama. Ovaj promišljeni dizajn čini skladištenje bez muke, omogućujući da tave lako stanu u vaš ormarić i perilicu posuđa. A kada vam zatreba, ove posude mogu poslužiti i kao kalupi za kolače, pokazujući njihovu svestranost.

Kolekcija Titanium Nowo Induction nudi širok raspon opcija posuđa koje će zadovoljiti vaše kulinarske potrebe. Od tava i tava do ringli i pečenjara, imate savršen alat za svaki recept. Osim toga, neljepljiva površina smanjuje potrebu za viškom ulja, potičući zdravije kuhanje bez ugrožavanja okusa.

Umješnost je na čelu Titanium Nowo Induction posuđa. Svaki je komad pomno ručno izliven kako bi se uklonili zračni džepovi, čime se osigurava najviša kvaliteta. Ojačani rub pruža dodatnu otpornost na udarce, a njegov oblik sprječava prolijevanje prilikom izlijevanja.

Ove posude zagrijavaju se brzo i ravnomjerno, a njihovo iznimno zadržavanje topline znači da možete smanjiti toplinu tijekom kuhanja bez kompromisa u rezultatima. Vaša jela ostaju vruća duže u tavi, čineći drugu porciju lakoćom, čak i bez potrebe za mikrovalnom pećnicom.

Indukcijske tave Titanium Nowo imaju značajnu težinu, ali tave za prženje i četvrtaste tave dolaze s lijevanom pomoćnom ručkom, što ih čini lakšim za podizanje i manevriranje.

Sa svojim dizajnom bez ručke, ove tave bez problema stanu u pećnicu, sudoper, perilicu posuđa i kuhinjski ormarić. Uredno se slažu, posebno zgodno za predane obožavatelje Titanium Nowo.

Sami doživite razliku i unaprijedite svoju igru kuhanja uz WOLL Titanium Nowo Induction seriju. To je više od običnog posuđa; to je kulinarska revolucija. Recite zbogom običnom i prigrlite izvanredno. Otključajte svoj kulinarski potencijal savršenom fuzijom stila, izvedbe i inovacije u svakom komadu ove izvanredne kolekcije.