WOLL Titanium Nowo

1 items total

Predstavljamo kolekciju WOLL Titanium Nowo, svjedočanstvo ostavštine Norberta Wolla, vizionarskog osnivača Woll GmbH. Predanost Norberta Wolla pionirskom duhu i nepokolebljivom perfekcionizmu u proizvodnji tava inspirirali su stvaranje NOWO serije, obećavajući beskompromisnu kvalitetu i funkcionalnost.

Srce NOWO-ovih iznimnih performansi je toplinska baza debljine 8 mm, precizno ručno lijevana kako bi se osigurala optimalna distribucija i zadržavanje topline. Ove tave i lonci brzo se zagrijavaju i ostaju vrući čak i nakon što se uklone s ploče za kuhanje, što rezultira energetski učinkovitim kuhanjem na svim vrstama ploča za kuhanje, uključujući indukciju.

Tvrdi površinski premaz tvrtke NOWO titan nije samo visokokvalitetan, već je i nevjerojatno robustan i izdržljiv. Možete kuhati i pržiti s punim povjerenjem, znajući da vaše posuđe može izdržati toplinu kuhinje.

Ono što izdvaja NOWO je njegova uklonjiva ručka na tavama. Ova inovativna značajka čini pohranjivanje lakim, jer ove tave mogu lako stati u vaš ormarić i perilicu posuđa. Osim toga, mogu se čak transformirati u kalupe za kolače kada je to potrebno, dodajući dašak svestranosti vašoj kuhinji.

NOWO kolekcija uključuje niz tava, lonaca i pečenjara, dizajniranih da zadovolje sve vaše kulinarske potrebe. Bez obzira imate li plinsku, električnu ili indukcijsku ploču za kuhanje, NOWO je kompatibilan sa svim vrstama ploča za kuhanje. I, naravno, ponosno nosi oznaku "Made in Germany", što je dokaz predanosti ambicioznog osnivača Woll-a.

Ručno izlijevanje svake posude pojedinačno osigurava uklanjanje zračnih džepova, jamčeći najvišu kvalitetu. Pojačani rub daje dodatnu otpornost na udarce, dok njegov oblik sprječava prolijevanje prilikom izlijevanja.

NOWO tave su poznate po brzom i ravnomjernom zagrijavanju. Zahvaljujući ojačanim stijenkama i dnu, izuzetno dobro zadržavaju toplinu, omogućujući vam da smanjite toplinu tijekom kuhanja. Vaše posuđe ostaje duže vruće u tavi, savršeno za nekoliko sekundi bez potrebe za mikrovalnom pećnicom.

Dok NOWO tave imaju značajnu težinu, sauté i četvrtaste tave za prženje imaju lijevanu pomoćnu ručku, što ih čini lakšim za podizanje i manevriranje.

Ove tave bez ručki dizajnirane su imajući na umu praktičnost. Bez napora se uklapaju u pećnicu, sudoper, perilicu posuđa i kuhinjski ormarić. Dizajn bez ručke također omogućuje lakše slaganje, što je pogodnost koju cijene okorjeli obožavatelji NOWO.

Iskusite izvanrednu kvalitetu i funkcionalnost kolekcije WOLL Titanium Nowo. To je više od običnog posuđa; to je posveta duhu inovacije i perfekcionizma koji pokreće naslijeđe Norberta Wolla. Unaprijedite svoje kulinarske avanture uz NOWO, ponosno Made in Germany, i prihvatite beskompromisnu kvalitetu u svakom jelu koje napravite.