Zidna ogledala

8 items total
Zidno ogledalo OBUD, 80 cm, kaki, Blomus
384 € –13 %
Zidno ogledalo OBUD, 80 cm, kaki, Blomus
Online na zalihama (4 pcs)
331 €
BM65924
Zidno ogledalo OBUD, 80 cm, svijetlosmeđa, Blomus
384 € –13 %
331 €
BM65923
Zidno ogledalo OBUD, 80 cm, siva, Blomus
384 € –13 %
Zidno ogledalo OBUD, 80 cm, siva, Blomus
Online na zalihama (2 pcs)
331 €
BM65922
Zidno ogledalo ROUND, 84 cm, roza/plava, Fritz Hansen
924 €
FH840310
Zidno ogledalo RIM, 70 cm, crno, aluminij, Zone Denmark
207 € –5 %
196 €
ZO14643
Zidno ogledalo OBUD, 50 cm, svijetlosmeđa, Blomus
180 €
BM66002
Zidno ogledalo RIM, toplo siva, Blomus
185,50 € –13 %
Zidno ogledalo RIM, toplo siva, Blomus
Online na zalihama (1 pcs)
161 €
BM66001

Zidna ogledala – neka vaša soba bude veća

Što zidna ogledala služe interijeru?

Zidna ogledala služe kao svestrani i dojmljivi elementi interijera s nekoliko prednosti:

 • Poboljšani prostor: ogledala vizualno proširuju prostoriju, čineći je većom i otvorenijom. Strateškim postavljanjem ogledala može se stvoriti iluzija dubine, osobito u manjim prostorima.

 • Povećano svjetlo: ogledala reflektiraju prirodno i umjetno svjetlo, učinkovito osvjetljavajući prostoriju. Pomažu u ravnomjernijoj raspodjeli svjetla i čak mogu učiniti da soba izgleda sunčanije i privlačnije.

 • Dekorativni akcenti: Ogledala dolaze u različitim oblicima, veličinama i okvirima, dodajući ukrasni štih zidovima. Mogu poslužiti kao žarišne točke ili komplementarni dijelovi koji poboljšavaju estetiku prostorije.

 • Vizualni interes: ogledala unose teksturu i dimenziju u interijere. Njihove reflektirajuće površine dodaju složenost i dašak sofisticiranosti, razbijajući monotoniju u dizajnu.

 • Umjetnički odrazi: ogledala mogu uhvatiti i odražavati ljepotu umjetnosti, namještaja i arhitektonskih detalja, omogućujući vam da uživate u višestrukim perspektivama vašeg uređenja.

 • Iluzija visine: visoka ogledala mogu stvoriti okomiti fokus, vizualno produžujući visinu prostorije, što može biti posebno korisno u prostorima s nižim stropovima.

 • Ravnoteža i simetrija: postavljanje ogledala simetrično ili u parovima može stvoriti osjećaj ravnoteže i sklada u rasporedu prostorije.

 • Funkcionalna upotreba: ogledala su praktična za osobno dotjerivanje i provjeru odjeće, posebno kada se postavljaju na ulaze, hodnike ili garderobe.

 • Pogledi i krajolik: zrcala se mogu postaviti tako da zabilježe poglede na otvorenom, zelenilo ili zanimljivu arhitekturu, učinkovito prenoseći vanjštinu u zatvorene prostore.

 • Mali prostori: ogledala su posebno korisna u malim sobama ili uskim hodnicima gdje prostor mogu učiniti manje skučenim i privlačnijim.

 • Izjava o dizajnu: ogledala mogu poslužiti kao istaknuti komadi, prikazujući jedinstvene okvire ili oblike koji odražavaju vaš osobni stil.

Sve u svemu, zidna ogledala pridonose estetici, funkcionalnosti i cjelokupnom ugođaju interijera. Pažljivim odabirom njihovog položaja i dizajna, možete iskoristiti njihovu transformativnu moć da podignete svoj životni prostor.

Naša ukrasna zidna ogledala dolaze u širokom rasponu veličina i oblika za vašu kuću ili stan, omogućujući vam da svakom prostoru date vlastiti individualni stil. Zidna ogledala izvrstan su način da ujedinite dizajn svoje sobe i mogu vam pomoći da napravite više prostora u svojoj kući. Ogledala su fantastična za stvaranje izgleda prostora i otvaranje i najmanjih garsonijera ili hodnika! Imamo i kolekciju stojećih ogledala. Pogledaj ih!

Kako da očistim prljavo zidno ogledalo?

Kako biste se riješili sve prljavštine na ogledalu, prvo uklonite svu prašinu suhom krpom. Zatim nježno očistite ogledalo snopom zgužvanih novina koje ste umočili u vodu i malo octa. Za završnu obradu bez tragova jednostavno klizite po površini okomitim ili vodoravnim pokretima umjesto da je pokušavate obraditi. Pazite da rubovi ogledala bez okvira ne postanu ili ostanu mokri dulje vrijeme. Čistom krpom ispolirajte površinu do briljantnog sjaja.

Što trebam uzeti u obzir pri odabiru ogledala?

Prilikom odabira a zidno ogledalo, važno je uzeti u obzir veličinu prostora, dekor i vlastiti ukus. Ako želite provjeriti svoj pogled u ogledalu, trebat će vam ono veće i u razini očiju. Ako želite upotrijebiti ogledalo kako bi soba izgledala većom, možete odabrati ono koje je šire nego što je visoko.

Ako želite unijeti stil u prostor, odabir ogledala s privlačnim okvirom ili onog s neobičnim dizajnom, poput zrcalnog cvijeta na Kulina, fantastična je opcija.

U Kulina pokušavamo vam pružiti širok raspon alternativa za vaš dom. Zato nudimo opsežnu kolekciju zidnih ogledala za prodaju na našoj web stranici, uključujući zidna ogledala proizvođača kao što su Blomus, Bloomingville, i Zona Danska .

Zidna ogledala oduševljavaju nas svojom prisutnošću, nudeći mnoštvo opcija za svaki prostor i stil. Od malih i delikatnih okvira koji šapuću suptilnu ljepotu do velebnih i veličanstvenih ogledala koja privlače pozornost, postoji veličina za svaku viziju i odraz koji govori o vašem jedinstvenom ukusu.