Božićni ukrasi

47 items total
Porculanski ukrasi PRESEPE Alessi, 6 kom, zlatna
116 €
ALAMGI10GD
Ukras za božićno drvce APE DELL'ORO, petrol, Alessi
47,25 €
ALMJ165
Ukras za božićno drvce RE COCCINELLO, crveni, Alessi
47,25 €
ALMJ168
Božićna figurica HAPPY ETERNITY BABY, bijela, Alessi
125 €
ALAGJ01W
Stalak za trupce TOBAGO, 89 cm, crna, čelik, Philippi
170 €
PHP203018
Svečani svjećnjak LA SERENA, 30 cm, zlatna, nehrđajući čelik, Philippi PHP105038
Božićno drvce SANTA CRUZ, 37 cm, srebrna, nehrđajući čelik, Philippi PHP202030
Stalak za trupce TOBAGO, 47 cm, crna, čelik, Philippi
79,28 €
PHP203017
Betlehem BETHLEHEM, 37 cm, drvo / nehrđajući čelik, Philippi
148 €
PHP105039
Ukras za božićno drvce CIGNO DI PRIMAVERA, bijeli, Alessi
39,90 €
ALMJ1610
Božićna kugla HAMMERSHOI 2018, bijela, Kähler
Sticker
26,78 € –15 %
22,76 €
KHL693211
Ukras za božićno drvce CUBIK SUN, zlatni, Alessi
22,05 €
ALGJ027
Ukras za božićno drvce CUBOMAGO, plavi, Alessi
22,05 €
ALGJ0210
Božićna kugla HAMMERSHOI 2022, bijela, Kähler
Sticker
32,55 € –15 %
27,66 €
KHL693260
Božićna kugla HAMMERSHOI, 2021 bijela, Kähler
Sticker
28,35 € –15 %
24,09 €
KHL693247
Božićna kugla BALDASSARRE, crvena, Alessi
23,10 €
ALAMJ1310
Ukras za božićno drvce CUBIK DRAGON, zeleni, Alessi
22,05 €
ALGJ0212
Up
More products

Božićni ukrasi – pretvorite svoj dom u zimsku zemlju čuda

Koje su vrste božićnih dekoracija dostupne na Kulina?

Uvjet "Božićni ukras" odnosi se na razne ukrase koji se koriste tijekom blagdana, a posebno tijekom božićne sezone. Na Kulina nudimo posebne artikle za uređenje cijelog vašeg doma i obasjavanje očiju vaše obitelji od poznatih marki kao što su Alessi, Kähler, i Rosendahl .

Naša zbirka proizvoda može vas inspirirati, ponuditi vam neke zanimljive Božićni ukras ideje i pomoći vam u stvaranju vlastite osebujne zimske čarolije u kojoj će uživati cijela obitelj.

 • Ukrasi za božićno drvce - božićni ukras je mali ukras koji se objesi na božićno drvce radi ukrašavanja. Dolaze u širokom rasponu oblika, veličina i boja i često se sastoje od stakla ili legure. Neki su konvencionalni, poput zvona, zvijezda i loptica, dok su drugi jedinstveniji i kreativniji.
 • Božićne figurice - Božićne figurice mali su predmeti koji se koriste za ukrašavanje domova tijekom blagdanske sezone. Dolaze u različitim veličinama i oblicima kao što su Djed Mraz, backpiuper, angelo itd.
 • Svijećnjaci - provjerite naš izbor svjećnjaka i odaberite one koji će najbolje nadopuniti vaš božićni dekor

Kako okititi svoje božićno drvce kao profesionalac?

Postoji mnogo načina za ukrašavanje božićnog drvca. Neki koriste temu i shemu boja kako bi proizveli sofisticirano, elegantno drvce, dok drugi koriste svijetle boje i neusklađene ukrase kako bi napravili konvencionalnije drvce.

Prije svega, preporučamo uključivanje svjetla kako biste mogli odvojiti vrijeme za njihovo postavljanje i osiguravanje pravilne raspodjele. Izbjegavajte postavljanje svjetiljki u skupine, držite ih što je moguće ravnomjernije raspoređene i sakrijte ožičenje koliko god možete.

Drugo, imajte na umu da vaše drvce ne mora izgledati na određeni način ili biti profesionalno ukrašeno da bi bilo veselo. Pronalaženje stila koji odgovara vama i vašoj kući i daje vam dojam da je Božić ključ.

Kako možete ukrasiti svoj dom za Božić?

Ukrašavanje vašeg doma za Božić je divan način da prigrlite blagdanski duh i stvorite toplu i blagdansku atmosferu. Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da ukrasite svoj dom za Božić:

 • Božićno drvce: središnji dio vašeg blagdanskog dekora, božićno drvce može biti ukrašeno lampicama, ukrasima, vijencima i vrhom za drvce. Odaberite shemu boja koja nadopunjuje interijer vašeg doma.

 • Vijenci: objesite vijence na ulazna vrata i po cijelom domu. Možete koristiti tradicionalne zimzelene vijence ili biti kreativni s vijencima izrađenim od drugih materijala kao što su ukrasi, šišarke ili čak suho voće.

 • Girlande i vijenci: Ogrnite vijence i vijence duž ograde, okvira kamina i prozorskih dasaka. Možete dodati svjetla, ukrase ili vrpce kako biste poboljšali njihov svečani izgled.

 • Svjetla: Postavite bajkovita svjetla oko vanjskog dijela svog doma, uz ograde ili na drveće i grmlje. Unutra postavite svjetla na božićno drvce, duž polica i oko vrata.

 • Čarape: objesite čarape uz kamin ili duž određenog prostora za izlaganje čarapa. Personalizirajte ih za svakog člana obitelji.

 • Svijeće: upotrijebite svijeće u ukrasnim držačima za stvaranje tople atmosfere. Razmislite o mirisnim svijećama koje evociraju božićne mirise poput cimeta, bora ili medenjaka.

 • Postavke tablice: postavite svoje blagovaonski stol sa svečanim stolnjacima, podmetačima, salvetama i priborom za jelo. Koristite središnje elemente poput blagdanskih cvjetnih aranžmana ili svijeća.

 • Dekor kamina: ukrasite okvir kamina vijencima, čarapama i sezonskim ukrasima. Također možete postaviti svečanu središnju točku poput vijenca ili ukrasnog transparenta.

 • Orašari i figurice: uključite orašare, figurice Djeda Božićnjaka, snježne kugle i druge ukrasne božićne figurice u svoj dekor.

 • Vanjski dekor: ne zaboravite svoje vanjske prostore. Objesite vanjska svjetla, postavite ukrase na napuhavanje i postavite osvijetljene sobove ili snjegovića u svoje dvorište.

 • Dekoracija prozora: ukrasite prozore ukrasima za prozore, vijencima ili svjetlima na temu blagdana kako biste stvorili veseli pogled iznutra i izvana.

 • Trijem ili ulaz: Postavite zimzelene biljke u saksijama, vijence i svečane otirače na svoj trijem ili ulaz kako biste poželjeli dobrodošlicu gostima.

 • Ukrasi: objesite ukrase s lustera, karniša ili čak na grane biljaka kako biste raširili blagdansko raspoloženje po cijelom domu.

 • Svečana posteljina: zamijenite običnu posteljinu s blagdanskom posteljinom kako biste stvorili ugodnu atmosferu u spavaćim sobama.

 • Dekoracija stubišta: omotajte girlande oko ograde stubišta i dodajte mašne, ukrase ili vrpce za elegantan štih.

 • Uradi sam rukotvorine: izradite vlastite božićne ukrase pomoću rukotvorina uradi sam kao što su domaći ukrasi, papirnate snježne pahulje i umjetnička djela na temu blagdana.

 • Adventski kalendar: uključite adventski kalendar, bilo tradicionalan ili moderan, u svoj dekor kako biste odbrojavali dane do Božića.

Zapamtite, ključ uspješnog božićnog ukrašavanja je unošenje vašeg osobnog stila i preferencija. Bilo da preferirate klasičan, rustikalni, moderan ili otkačen izgled, cilj je stvoriti blagdansko okruženje koje donosi radost i blagdanski duh u vaš dom.

Da biste dobili cijeli blagdanski ugođaj, možete kupiti i druge Božićni ukras stavke kao što su božićno posuđe i božićni tekstil.