Bušilice rupa za papir

1 items total
Probijač rupa CAP, 10 cm, srebrna, Philippi
62,90 €
PHP273050

Probijači rupa – neophodni uredski pomoćnici

Što su bušilice za rupe?

Bušači rupa bitan su dio uredske opreme za svakoga tko želi sređivati i arhivirati dokumente. A probijač rupa može vam pomoći u postizanju vaših ciljeva, bilo da ste student, profesionalac ili samo osoba koja želi organizirati svoje dokumente.

Čemu služe bušilice za rupe?

Papir, karton i drugi materijali mogu se organizirati i arhivirati dodavanjem rupa pomoću bušilica za rupe. Ovdje su neke tipične primjene bušilica za rupe:

  • Podnošenje: možete koristiti a probijač rupa napraviti rupe u papiru kako bi se osiguralo da se može staviti u registratore ili mape.
  • Rukotvorine: za albume s spomenarima, izradu čestitki i druge rukotvorine, izbušite ukrasne dizajne na papiru s ukrasom probijač rupa.
  • Osobne iskaznice: možete koristiti i a probijač rupa napraviti rupe u osobnim iskaznicama ili značkama kako bi se mogli pričvrstiti na uzice ili nositi na privjesak za ključeve.
  • Naljepnice: Naljepnice možete jednostavno objesiti na kuke ili ih pričvrstiti na predmete probušivanjem rupa u njima pomoću probijač rupa.

Zašto se nikal koristi u izradi bušilica za rupe

Nikal je čvrst metal otporan na koroziju koji se često koristi za izradu bušilica za rupe. U trgovinama Kulina naši bušilice za rupe, koje proizvodi Philippi, izrađeni su od nikla, što jamči dugotrajnost alata unatoč čestoj upotrebi.

U konačnici, bušilice za rupe izrađene od nikla su robustan i prilagodljiv instrument za turpijanje i organiziranje.

Kako održavati a probijač rupa?

A probijač rupa mora se pravilno održavati kako bi nastavio dobro raditi i duže trajati. Evo nekoliko savjeta kako zadržati svoj probijač rupa u dobrom stanju:

  • Redovito čišćenje: Uklonite sve komadiće papira ili prljavštinu s bušilice nakon svake upotrebe. Za pažljivo čišćenje alata koristite meku krpu ili četku.
  • Podmažite: Poprskajte malu količinu silikonskog spreja ili mineralnog ulja na šarke bušilice i druge pokretne komponente. To će pomoći u sprječavanju korozije i održavanju ispravnog rada alata.

Možete kupiti i druge osnovne uredske potrepštine od Kulina kao što su spajalice i šiljila za olovke.