Dodaci za kamin

7 items total
Upaljač FIREBIRD, zlatna, Alessi
Upaljač FIREBIRD, zlatna, Alessi
Online na zalihama (7 pcs)
125 €
ALGV34GD
Upaljač FIREBIRD, ružičasti, Alessi
Outlet
75 € –5 %
Upaljač FIREBIRD, ružičasti, Alessi
Online na zalihama (4 pcs)
70,87 €
ALGV34P
Set alata za kamin LOG, 3 kom, siva, Philippi
114 €
PHP203013
Set alata za kamin ASHI, 3 kom, crna, Blomus
Sticker
189 € –20 %
151 €
BM66156
Upaljač FIREBIRD, crni, Alessi
Upaljač FIREBIRD, crni, Alessi
Online na zalihama (3 pcs)
75 €
ALGV34B
Unutarnji stalak za drva LOG, 44 cm, siva, Philippi
142 €
PHP236004
Klješta za cjepanice FLAMES, 47 cm, crna, Philippi
31,40 €
PHP203012

Dodaci za kamin – neophodni dodaci za sigurnost i stil

Što su dodaci za kamin?

Posjedovanje i korištenje opreme koja koristi vatru, kao što su jame za vatru, zahtijeva upotrebu dodataka za kamin. Ne postoji ništa tako ugodno kao prava vatra zimi, a uz naš izbor dodataka za kamin, možete u potpunosti iskoristiti njegovu toplinu i udobnost u najvećoj udobnosti.

U trgovini Kulina imamo dodatke vrhunske kvalitete vrhunskih proizvođača kao što su Alessi, Blomus, i Philippi.

Koje su vrste dodataka dostupne na Kulina?

Kako biste poboljšali svoje iskustvo s kaminom, Kulina nudi razne dodatke. Na Kulina otkrit ćete razne dodatke, uključujući:

  • Alati za kamin: Ovaj se pribor obično sastoji od odabira potrebne opreme za održavanje i korištenje kamina. Žarač za namještanje cjepanica, lopata za uklanjanje pepela, četka za čišćenje i hvataljke za dodavanje ili preslagivanje cjepanica uobičajeni su instrumenti u set alata za kamin.
  • Upaljač: upaljač je alat koji se koristi za jednostavno i brzo paljenje vatre. Između ostalog, može biti u obliku tekućine, gela, kocke ili štapića. Oni su pouzdan izvor plamena koji se može koristiti za paljenje vatre u vanjskim ložištima, roštiljima na drvaili kaminima.
  • Posuda za cjepanice: ladica za cjepanice, koja se ponekad naziva i držač za cjepanice ili košara za cjepanice, spremnik je izrađen posebno za čuvanje i izlaganje cjepanica pored kamina ili peći na drva. Olakšava dodavanje novih cjepanica u vatru, održava drva raspoređenima i sprječava njihovo kotrljanje ili raspršivanje.

Kako odabrati pravu veličinu i broj alata?

Naši setovi alata za kamin dolaze u nekoliko veličina, a vi biste trebali odabrati jednu na temelju veličine vašeg kamina; veći alati dobro rade s većim požarima, dok su manji alati napravljeni posebno za male kamine i peći na drva.

Sljedeća stvar o kojoj treba razmišljati je vrsta opreme za kamin koja vam je potrebna. Većina setova alata za kamin su setovi od tri do četiri dijela. Tipični set alata često se sastoji od stalka za držanje alata, žarača, para kliješta i lopata te para kliješta, kao što je gore spomenuto.