Druge preše

7 items total
Preša za krumpir, WMF
Preša za krumpir, WMF
Online na zalihama (2 pcs)
45,15 €
WM0610809990
Preša za krumpir PROFI PLUS, WMF
Preša za krumpir PROFI PLUS, WMF
Online na zalihama (9 pcs)
51,87 €
WM1872186030
Preša za krumpir HELIX, bijela, Joseph Joseph
44 €
JS20100
Drobilica za orahe, WMF
Drobilica za orahe, WMF
Online na zalihama (29 pcs)
22,79 €
WM1281619990
Drobilica za orahe GOURMET, WMF
Drobilica za orahe GOURMET, WMF
Online na zalihama (13 pcs)
22,05 €
WM1888566040

Ostale kuhinjske preše – rade lakše i brže

Postoje različite vrste kuhinjskih alata koji vam mogu olakšati i ubrzati rad u kuhinji. Među njima su razne vrste kuhinjskih cijedilica koje su namijenjene različitim namirnicama. U nastavku ćete pronaći neke od njih:

  • Preše za krumpir

Preše za krumpir izvrsne su za gnječenje krumpira, kao i drugog kuhanog povrća. Robusni i pouzdani, izrađeni su od nehrđajućeg čelika i jednostavni su za korištenje.

  • Orašari

Krckalice za orahe su alati dizajnirani za otvaranje oraha razbijanjem njihove ljuske. Oni dolaze u nekoliko varijanti, uključujući čegrtaljke, vijke i poluge. Također se mogu koristiti za razbijanje oklopa rakova i jastoga kako bi jestivo meso bilo dostupno.

  • Preše za pljeskavice

Preša za hamburgere je kulinarski alat koji se koristi za precizno ravnanje pljeskavica od mljevenog mesa kako bi izgledale lijepo i ravnomjerno pečene, proizvodeći dosljedno okrugle, ukusne hamburgere. Dizajn rešetke na preši stvara uzorak na površini mesa koji podsjeća na sanduk roštilja.

Većina naših preša ima površinu koja se ne lijepi, što olakšava uklanjanje pljeskavica i sprječava da se vaš uređaj zaglavi mesom. Možete napraviti savršeno okrugle pljeskavice bilo koje veličine ili debljine koristeći prešu za pljeskavice.

U trgovini Kulina nudimo i mnoge druge vrste kuhinjskih preša i stiskalica. Obavezno provjerite naš izbor ručnih stiskača i preša za agrume, preša za češnjak i gnječilica za krumpir. Nudimo i električne sjeckalice i sjeckalice za hranu koje također mogu biti od velike pomoći kada trebate nasjeckati ili usitniti veće količine sastojaka.